USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Ця процедура має пройти налаштування», – головний транспортник Луцька про термінали E-квитків

12 Листопада 2019 10:50
Наразі багато лучан скаржаться на те, що пристрої для видачі Е-квитків не працюють, але начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов наголосив, що потрібний певний час, аби налаштувати нову систему.

Про це йшлося 12 листопада під час оперативної наради у міській раді.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт звернув увагу, що багато людей скаржаться, що пристрої для видачі карток для електронної оплати проїзду не працюють.

Натомість Володимир Степанов зазначив, що збої бувають, але ця процедура має пройти налаштування.

«В терміналі можна поповнити картку, але інколи через збої припиняються продажі карток. В кожноум терміналі є касета на 500 квитків. Ця процедура має пройти налаштування, про це кажуть у самій компанії «City Card», – зазначив Володимир Степанов.

«Хочу принести вибачення лучанам за ці труднощі. Але якщо ти починаєш робити щось нове, то воно завжди викликає певні труднощі, але все налагодиться, іншого шляху немає. Ми бачимо, як це відбувається в інших країнах. Переходять до електронного квитка і в інших містах. Наша держава, як завжди, написала закон, але сама усунулася від цього. Ми пройдемо цей шлях і в нас буде нормальна оплата електронним квитком. Напевно, найважче на цю систему перейти первізникам, але дякую тим перевізникам, які це зробили. Ми провели важкі переговори, і сьогодні є результат», – підсумував Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Антон Показати IP 12 Листопада 2019 11:14
Стоп стоп ЩО ЗНАЧИТЬ НОВЕ??? я розумію якщо є певні проблеми з встановленням валідаторів технічні або навіть супротив..... але компанія яка виграла тендер яка вказувала, що має досвід НЕ МОЖЕ ЗАПУСТИТИ БІЛІНГ ТА ПРОДАЖ КВИТКІВ .??? Це як називається ?
Лучанка до Антон Показати IP 12 Листопада 2019 11:32
Вчора Степанов сказав, що компанія мала 4 місяці , то де вони були раніше? Цирки
лучани Показати IP 12 Листопада 2019 12:12
Ну ви хоч в інший колір могли їх пофарбувати? Ну чому таке все сіре, сумне?! життя таке, так вони ще фарбами такими пригнічують людей!!! Подивіться на інші термінали, які кольорові, гарні, а тут що - на фарбі теж "зекономили"?!
Виборець Показати IP 12 Листопада 2019 12:25
Компанія «City Card» зареєстрована в липні 2019 р., засновники громадяни Туреччини та Молдавії.
Анонім Показати IP 12 Листопада 2019 12:35
То коли воно працюватиме? Є у Луцьку людина, яка хоч за щось відповідає?
Лучанин Показати IP 12 Листопада 2019 13:04
Загальний обсяг фінансування, необхідний для реалізації програми, – 48 мільйонів 500 тисяч.Вдумайтеся: замість того, щоби за вказаний період пустити тих самих 50 (якщо не 100 чи 200) мільйонів грн. на розвиток виробничих потужностей в Україні – на ті ж самі десятки нових тролейбусів та повноцінних автобусів (на заміщення гнилих китайських маршруток). Це, при тому, що, якби реально укласти багаторічний контракт із українським виробником тролейбусів, то ті ж таки «рогаті і несамовиті», коштували б значно дешевше сьогоднішніх цін, коли наші виробництва стоять без замовлень.
скептик Показати IP 12 Листопада 2019 13:35
а воно взагалі буде працювати ?
скептик до скептик Показати IP 12 Листопада 2019 13:36
чи піде у смітник за попередніми валідаторами
Анонім до скептик Показати IP 12 Листопада 2019 18:26
звісно буде,там же молдавани керують ...
Українець Показати IP 13 Листопада 2019 07:16
Так ви не можете купити картку,або її поповнити за банківську картку,тільки готівка і це в 2020 році.ЧОМУ???Може хтось пояснить.Значить їм потрібна готівка-валюта-офшор...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus