USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ціна на біткоїн за три роки може вирости до $500 000

19 Липня 2017 14:41
Джон МакАфі, широко відомий за межами кріптовалютного світу як розробник антивірусних програм, зробив сміливу заяву щодо біткоїну, стверджуючи, що кожна монета буде коштувати 500 000 доларів через три роки. У минулому році колишній програміст NASA заявив, що він зв'язався з цифровою валютою, тому що в кінцевому підсумку це стане «стандартом для всього світу».

Однак, чим викликана остання заява МакАфі не до кінця зрозуміло, чи то він щиро хотів підтримати криптовалютное співтовариство після різкого падіння ціни на біткоїн, то чи просто хотів привернути до себе увагу.

У наступному твіті він пішов ще далі і написав, пщо $ 2,6 млн доларів за біткоїн - це всього лише питання часу.

Ті, хто стежить за його стрічкою в Twitter, помітили, що незабаром після передбачення майбутньої ціни біткойнов він потім почав просувати новий токен, з "оригінальною" назвою McAfee (MCF).

Що таке MCF?

MCF призначений для фінансування технологічних стартапів і, за словами творця, переверне інвестиційний світ з ніг на голову.

Він націлений на те, щоб швидко запускати стартапи, «використовуючи тільки найкраще з безлічі галузей», які будуть працювати в спеціальному акселератор McAfee Crowdchain Accelerator.

Джон МакАфі уточнює: "Наша мета - створити середовище, в якій ви можете зосередитися виключно на створенні першої версії вашого продукту. Спеціально відібрані випускники отримають більше коштів від наших власних інвестиційних фондів та інших інституціональних інвесторів по всьому світу".

Тим часом криптовалюта частково відвоювала втрачені позиції. Біткоїн знову почав підніматися в ціні. За один день його ціна виросла на 20%.

Про це повідомляє торгова біржа Coindesk, передає «Слово і Діло».

Тепер за 1 біткоїн дають не менше $2320. Таким чином, менш ніж за 2 два дні криптовалюта подорожчала на 20%.

Крім того, згідно з біржовими даними, загальна ринкова вартість криптовалюти зросла майже до $79 млрд з $61 млрд, зафіксованих двома днями раніше.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Иван Показати IP 19 Липня 2017 15:24
Знали бы "прикуп" - жили бы в Сочи .............. откуда кому-то знать что что-то вырастет иль опустится в цене?!! Можно догадываться в "плюс" а можно и апшибиться. Тут лотерея налицо
Нормальний Показати IP 19 Липня 2017 16:47
Вот такие как ты и ходят на работу за 3200 грн. в месяц.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus