USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Цьогоріч Луцькрада не купуватиме нових прикрас для головної ялинки

23 Листопада 2023 17:48
Цього року головну новорічну ялинку в Луцьку прикрасять з використанням елементів минулих років. Коштів на нові прикраси з бюджету витрачати не будуть.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Таке рішення ухвалили за результатами конкурсу на найкращу концепцію оформлення головної різдвяної ялинки міста Луцька. Жодна з поданих пропозицій повністю не відповідала умовам конкурсу. Окремі з них у наявні терміни технічно реалізувати було нереально, окремі – дуже затратні фінансово. Тож переможця не було обрано.

«Сподіваюсь, що і цьогоріч попри намагання ворога позбавити нас відчуття духу Різдва, головна різдвяна ялинка Луцька стане символом нашої єдності, стійкості і незламності!» – зазначив Ігор Поліщук.

Торік головне ялинкове тріо в центрі Луцька прикрасили іграшками патріотичної та духовної тематики, які власноруч виготовили діти та викладачі мистецьких закладів і гуртків громади.

Нагадаємо, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради затвердили перелік місць, де можна буде придбати новорічну ялинку. Місця продажу дерев працюватимуть з 1 грудня до 1 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зайчики і сніжинки Показати IP 23 Листопада 2023 18:14
Та там зовсім не ялинкове тріо ! Там ялинкове двіо з кострубатою половинкою ! Але як починали: і конкурс на найкращу концепцію, І прозасідавше журі, а в результаті - таке ми вже бачили !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus