USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Ніч у Луцькому замку» вже цього року

8 Лютого 2014 18:18
Луцький замок в рамках мистецького фестивалю «Ніч у Луцькому замку-2014» цьогоріч знову гостинно відкриє свої двері для лучан та гостей міста 28 червня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді. Мистецька акція, яка є синтезом давнього і сучасного, історії та мистецтва, відбувається щороку. Організатори кажуть, що проводять її з метою популяризації історико-культурної спадщини Луцька, активізації міжкультурного діалогу мистецької еліти України і зарубіжжя, розвитку внутрішнього та міжнародного культурного туризму, промоції Луцька як культурно-туристичного центру Волинського регіону, а також створення середовища для креативного відпочинку молоді.

ДОВІДКА: Упродовж 2007-2013 років у арт-фесті «Ніч у Луцькому замку» взяли участь творчі колективи, що репрезентують європейську давню культуру і сучасне мистецтво, з Білорусі, Польщі, Молдови, Литви, Чехії, Грузії, України. Його проведення відіграло суттєву роль під час визначення Луцького замку
переможцем у Всеукраїнській акції «7 чудес України». Проект визнано кращим в рейтингу мистецьких подій Волині та віднесено до 100 кращих подій для туристичної індустрії України 2012 року. Перемога в рейтинговій акції «Людина року Волинського краю - 2010» у номінації «Подія року» є свідченням популярності заходу серед волинян. Організаційно-мистецький рівень проекту високо оцінений експертами з питань культурної політики Ради Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Любарт Показати IP 9 Лютого 2014 11:13
Та нафіга ваші нічні замки організовувати, якщо ви ще не розрахувались з учасниками за минулий рік?
організаторам Показати IP 9 Лютого 2014 15:19
А що, в країні вже революція закінчилась і все добре, можна фестивалити? Чи "война войной", а дерибан дерибаном? Хоч би трохи зробили вигляд, що переймаються, що в країні відбувається.
Брітні Спірс до організаторам Показати IP 9 Лютого 2014 15:24
А що тепер все відмінити? Лягти в труну й чекати поки ваш д*більний майдан кінчиться? Простому люду до ср*кі ваше ВІДБИРАННЯ ВЛАДИ ОДИН В ОДНОГО
Кабальє до Брітні Спірс Показати IP 9 Лютого 2014 16:22
хай бабки за минулий віддадуть, скільки людей намахали!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus