USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку стартує джазфест «Музичні діалоги»

16 Травня 2014 11:10
Х Міжнародний джазовий фестиваль «Музичні діалоги 2014» відбудеться у Луцьку у рамках заходів з нагоди Дня Європи, повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Це єдиний на Волині джаз-фольк фестиваль, орієнтований на розвиток етнічної музики різних народів у поєднанні з імпровізаційною музикою ― джазом. Транскордонний проект, перш за все, орієнтований на залучення музикантів з Польщі, Білорусі та інших країн Європи.

Традиційно захід відбуватиметься у культовому місці ― Луцькому замку XIV століття 23-24 травня.

На фестиваль будуть запрошені колективи та учасники не лише з України, а й з інших країн світу. Кожна із запропонованих форм джазових заходів акумулюватиме різноманітні цілі: джем-сешни та майстер-класи, орієнтовані не лише на професійних музикантів, навпаки, метою проведення таких імпрез є залучення нової слухацької аудиторії та навчання й професійний розвиток молодих музикантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus