USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Цьогоріч на Волині 4 водії втекли, збивши пішоходів. Трьох уже знайшли

5 Лютого 2009 17:13
Із початку 2009-го року на Волині було зареєстровано 4 аварії, місце яких водії, всупереч встановленим правилам, залишили, – 5 лютого інформують «Волинські Новини».
 
Усі факти, коли водії втікали із місць аварій, повідомили у ВДАІ у Волинській області, пов’язані з наїздом на пішоходів. У трьох випадках, що мали місце в Іваничівському районі, містах Горохові та Луцьку, люди загинули. На сьогодні завдяки зусиллям працівників ДАІ винуватців ДТП встановлено.
 
Однак продовжуються заходи із розшуку автомобіля та водія, який причетний до вчинення ДТП на вулиці Рівненській, внаслідок якої отримала травму жінка-пішохід.
 
За повідомленням УДАІ УМВС в області, правоохоронці володіють інформацією, що неподалік від місця наїзду були свідки, які навіть знімали цю подію на мобільний телефон. Тому вони просять відгукнутися на номер чергової частини УДАІ УМВС 8 (03322) 4-02-05 для сприяння у встановленні автомобіля та особи водія, який зник із місця ДТП.
 Нагадаємо, 29 січня о 17.45 на пішохідному переході по вулиці Рівненській біля магазину «Ліга-Нова» невстановлений автомобіль вчинив наїзд на жінку-пішохода, яка отримала тілесні ушкодження. Водій місце ДТП залишив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus