USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Цьогоріч стипендії голів облдержадміністрації та облради Волині отримали 67 діячів культури. ФОТО

19 Лютого 2009 16:49
Сьогодні, 19 лютого, відбулося урочисте вручення персональних стипендій голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради народним артистам України, народним художникам України, ветеранам і пенсіонерам культури, мистецтва, інформаційної галузі. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
 
Минулого року 60 діячів культури волинського краю отримали персональні стипендії голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради. У 2009 році їх буде 67, – сказав начальник управління культури і туризму Волинської облдержадміністрації Володимир Лисюк. «Це підтримка не стільки матеріальна. Це визнання вашого конкретного вкладу у розвиток культури та мистецтва області», – звертався він до стипендіатів.
 
Подякували кожному особисто, вручивши стипендії та червоні гвоздики, голова ОДА Микола Романюк та голова обласної ради Анатолій Грицюк. Також чиновники обіцяли, що не зважаючи на кризу, усіляко сприятимуть розвитку культури на Волині.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus