USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

ЦВК порахувала 99,99% протоколів, чекають Обухів

3 Квітня 2019 20:40
Центральна виборча комісія порахувала 99,99% протоколів голосування на виборах президента України. До ЦВК не надійшли дані лише з однієї дільниці — №94 в Обухові, що на Київщині.

Про це заступник глави ЦВК Євген Радченко заявив на брифінгу 3 березня, інформує Громадське.

На 94 дільниці, за даними ЦВК, комісія не змогла зібратися та належним чином оформити протокол.

Також Радченко зазначив, що з протоколів 103 комісій на уточнення відправили лише 4 — «це гарний результат». Уточнення є незначними, вони не впливають на «поділ сил» у протоколах, вказав Радченко.

Він також додав, що станом до 3 березня ЦВК не отримувала інформації про оскарження результатів. Остаточні результати планують оголосити 4-6 квітня.

Після підрахунку понад 99% протоколів до другого туру виборів президента виходять Володимир Зеленський та Петро Порошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus