USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Циганський барон на ЛПЗ і «Червона шапочка» в порно-стилі: як імпровізували в Луцьку

29 Квітня 2018 11:24
Майже дві години стовідсоткового ексклюзиву – «виставу, зіграну лише один раз, яка творилася тут і зараз та яка більше ніколи не повториться», – подарували лучанам актори київського театру-студії імпровізації «Чорний квадрат».

Комедійне дійство під назвою «Сексуальне чтиво» розіграли в луцькому РЦ «Промінь» 28 квітня.

«У Луцьку особлива енергія, і, незважаючи на те, що сьогоднішнє шоу переважно звучатиме російською мовою, цього мовного бар’єру насправді не існує, адже з таким глядачем відбувається справжня магія. Сьогодні буде родзинка нашого театру – це повна імпровізація. Ті спектаклі, з якими ми приїздили раніше в Луцьк, містили імпровізацію, тому що це особливість нашого театру, мінімум 20 % імпровізації було, але сьогодні йтиметься про всі 100 %. Актори не знають, що ми сьогодні гратимемо, тому що сценаристами та режисерами цього дійства будете ви. Уявляєте? Ви будете впливати на все, що відбуватиметься на сцені», – з такими словами на початку шоу звернувся до лучан актор «Чорного квадрату», ведучий заходу Юрій Кляцкін.
Загалом усе «Сексуальне чтиво», яке представили в Луцьку київські актори, складалося з п’яти раундів. Так, спершу учасники вистави розминалися і показували міні-сценки на задану тематику.
У другому раунді під назвою «Інший варіант» по двоє акторів розігрували ситуацію, обставини якої задавали глядачі. Наприклад, на сцені спершу з’явилися проститутка та циганський барон із ЛПЗ, а слідом за ними – наречена та п’яний охоронець, які зустрілися в РАЦСі. Потім завдання ускладнили, і вже всі п’ять акторів показували мініатюру про сповідання пар у церкві, використовуючи лише по одній літері алфавіту.
Суть наступного раунду «Перекладачі» полягала в синхронному перекладі одними акторами дійства, яке «іноземною» мовою демонстрували інші. Спочатку глядачі перенеслися до іспанського секс-шопу, де випадково за вибором товарів побачилися дідусь і модель, а невдовзі – на берег німецького озера, де працівник агентства рибного господарства провчав рибачку.
Опісля цього актори озвучили двох сантехніків та господиню дому під кадри з фільму «Найвеличніший шоумен», тещу та зятя – під уривок із мультфільму «Муана» та двох лікарів, які не могли встановити діагноз пацієнтці, – під суперечку головних героїв стрічки «Іронія долі, або З легкою парою!»

До проведення третього раунду колектив «Чорного квадрату» залучив лучанку із залу Іванку, яка демонструвала позу чи рухи, над якими жартували актори.
У різні епохи занурилися глядачі під час раунду «Машина часу». Так, одну й ту ж ситуацію (доленосну зустріч перед від’їздом у інший населений пункт) лучани змогли побачити в сучасній українській інтерпретації, в епоху італійської інквізиції, в роки сухого закону в Америці, у Стародавньому Єгипті, в добу козацтва, у час неандертальців та в далекому розвиненому майбутньому.
Останній, п’ятий, раунд, як розповів Юрій Кляцкін, театр під час гастролей завжди грає разом із місцевою зіркою. Тож, на сцену для того, аби розповісти залу казку, запросили телеведучу та співачку Наталку Войтович. Спільно з нею колектив студії переформатував славнозвісну «Червону шапочку» у таких жанрах, як жахи, цирк, порно, наукова фантастика та драма.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus