USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Цигарки в мішках з гірчицею до Німеччини не потрапили

8 Вересня 2009 11:04
Прикордонники Луцького загону запобігли спробі контрабанди з України цигарок, прихованих у мішках із гірчицею. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Учора, 7 вересня, о 18.30 до пункт пропуску «Ягодин-автостанція» на виїзд з України прибув вантажний автомобіль марки МАН української реєстрації під керуванням громадянина України 1971 року народження.
 
За повідомленням начальника прес-служби – прес-секретаря начальника загону, майор Олега Личковського, автомобіль рухався по тому ж маршруту з тієї ж фірми-відправника із міста Херсона в місто Гамбург, тільки перевозив уже насіння гірчиці. Враховуючи аналіз та оцінку групи ризиків, попереднє затримання того ж дня, тільки на початку доби, цигарок у мішках з коріандром, стражі кордону прийняли рішення про проведення спільного з митниками поглибленого огляду.
 
В ході проведення спільного поглибленого огляду в причепі вантажівки виявили 1500 пачок цигарок марки LM та 1490 пачок цигарок West, які були на глибині до 20-30 сантиметрів у верхній частині тюка, запечатаного поліетиленовою плівкою під заводську упаковку.
 
Виявлений товар – тютюнові вироби  та причеп автомобіля – вилучили. Сума їхньої оцінки становить: цигарки марки LM – 7500 гривень, цигарки марки West – 5960 гривень, причеп –  56 000 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus