USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Турчинов прокоментував відео розстрілу полонених

5 Червня 2014 18:14
Терористу Ігорю Безлеру на прізвисько «Біс» не вдасться уникнути покарання. На цьому наголосив голова Верховної Ради України, виконувач обов’язків президента Олександр Турчинов, - повідомляє «УНІАН» з посиланням на прес-службу парламенту.

Раніше в Інтернеті з'явилося відео, на якому один з лідерів бойовиків на сході України Безлер на прізвисько " Біс" вимагає від Турчинова звільнити затриманого агента ФСБ, інакше він загрожує щогодини вбивати полонених українських військових.

Зі слів "Біса", його бойовики утримують у заручниках 8 військовослужбовців. Безлер заявив, що керівництво України вело з терористами переговори про обмін офіцерів української армії на затриманого бойовика, проте обмін так і не відбувся.

У зв'язку з цим "Біс" обіцяє щогодини розстрілювати по два заручники, якщо його вимога не буде виконана.

"Громадянин Російської Федерації Ігор Безлер на прізвисько «Біс» є злочинцем та вбивцею, тому він повинен бути покараний як за українським, так і за міжнародним правом", - сказав Турчинов, підкресливши, що Безлеру "не вдасться уникнути цього покарання".

Керівник парламенту додав, що влада не веде переговорів із вбивцями та терористами.

"Відповідальність за криваві злочини громадянина Російської Федерації Безлера також лежить на політичному керівництві Росії, яке продовжує озброювати та підтримувати кривавий терор на сході України", - підкреслив Турчинов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
лучанин Показати IP 5 Червня 2014 18:27
Ненавиджу! Цікаво хтось ще підтримуе рашистських колорадів?
війсковий до лучанин Показати IP 5 Червня 2014 20:49
А є ще такий генерал хапуга як Литвин "Як вам спиться, генерале Литвин? І всім іншим міністрам та генералам, які дві доби не спромоглися прийти на виручку Луганському прикордонному загону ? А тепер вся путінська ср*нь просто заллє Донбас", - пише Луценко у своєму Facebook. "Вам повезло, що ще не оголошено військовий час. За таке - розстрілюють", - додав Луценко. Як повідомлялося раніше, за останню добу прикордонники покинули застави на ділянці в 130 км держкордону в Луганській області. За ніч цим скористалися терористи, які на 15 вантажівках перетнули лінію кордону.
Анонім Показати IP 5 Червня 2014 18:51
Треба туда Турчинова замість наших генералів!!!!!!!!!! І тоді побачимо чи будуть вести переговори з терористами! Звичайно, там в заручниках не родичи наших можновладців, а прості армійці, їх можна не шкодувати((((((((( Турчинов *******!!!!!!!
Фейк Показати IP 5 Червня 2014 19:01
Відос фейковий Холостими стріляють
Анонім до Фейк Показати IP 5 Червня 2014 19:03
i правда вiдео трохи дивне
hhh Показати IP 5 Червня 2014 19:50
це такий розстріл як я космонавт!!
НЕЛУЧАНИН Показати IP 5 Червня 2014 20:05
не розстріл, а цирк. бєсіка треба в натурі розстріляти, щоб всі знали, як це відбувається
13 до НЕЛУЧАНИН Показати IP 6 Червня 2014 16:32
коментар було видалено
ректор Показати IP 5 Червня 2014 21:14
цирк на дроті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus