USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Терористи «ДНР» не дали вивезти з Луганська 500 дітей-сиріт

5 Червня 2014 11:59
Керівництво самопроголошеної Донецької народної республіки перешкодило залізничникам вивезти понад 500 дітей-сиріт із Луганська. Про це повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Укрзалізниця та залізниці України роблять все можливе для вивезення людей, у тому числі дітей, із небезпечних регіонів. Так, для вивезення із Луганська більше 500 дітей-сиріт залізничники сформували спеціальний додатковий поїзд із 11 вагонів, який вирушив з Одеси до Луганська, куди мав прибути сьогодні вранці за спеціально розробленим графіком. Однак керівництво самопроголошеної Донецької народної республіки дало вказівку Донецькій залізниці повідомити Одеську та Придніпровську залізниці про те, що цей поїзд прийматися не буде. Через такі дії Укрзалізниця вимушена була повернути поїзд назад до Одеси.

Також керівництво самопроголошеної Донецької народної республіки перешкоджає організації вивезення мешканців цих регіонів, не погоджуючи додаткових поїздів складами залізниць України до Донецька та Луганська.

Незважаючи на такі дії представників самопроголошеної Донецької народної республіки Укрзалізниця буде й надалі робити все можливе для евакуації дітей і мешканців із небезпечних регіонів. При цьому діти будуть перевозитися безкоштовно.

Для забезпечення вивезення пасажирів із Луганщини та Донеччини Укрзалізниця на період з 2 по 9 червня збільшила схеми поїздів, які курсують із Луганська та Донецька. Так, на 5 – 6-ть вагонів до 18 – 20 збільшена.

їх кількість у складі низки поїздів, що курсують до Луганська та Донецька.

Також призначено додатковий поїзд № 563/564 Луганськ – Київ у складі 15 вагонів. Із Луганська поїзд вирушить о 21:24 та прибуде до Києва о 14:26. У зворотному напрямку поїзд вирушить 6 червня о 18:38 та прибуде до Луганська наступного дня о 12:00.

Укрзалізниця вживає всіх можливих заходів для забезпечення перевезення мешканців східних регіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Анонім Показати IP 5 Червня 2014 12:12
Ну ясно якщо дітей вивезуть то храбрим ополченцам не буде ким прикриватись.
Волинянка Показати IP 5 Червня 2014 12:15
То хай би вивозили звичайними, а не додатковими поїздами. Бідні діти, мало того, що сироти, то ще й небезпеці.
Волинянка Показати IP 5 Червня 2014 12:18
А ще просили гуманітарний коридор для виводу мирного населення. скоти
знаю до Волинянка Показати IP 5 Червня 2014 15:54
Коридор, у першу чергу, повинні організовувати ті, хто проводить АТО, а це з самого початку не було зроблено, а тепер стрілочників шукають, ну як завжди у нас...:(
так до Волинянка Показати IP 5 Червня 2014 15:55
Черговий піар і визнання своєї неспроможності "нової" влади України!!!
Росіянка Показати IP 5 Червня 2014 12:24
Хотіли б - вивезли! Ростовська область прийняла 8,3 тисячі біжанців за добу, а в Криму дітей з ДНР давно вже приймають. Українська "влада" схаменулася, ща треба дітей вивозити, та шось не вивозиться!!! Брехуни і вбивці свого ж народу! Ніхто не хоче зі сходу на іншу сторону України переходити!!! Навіщо вивозити дітей, іх теш кормити доведеться за свій рахунок, для чого Порошенку такий геморой, креще написати шо не дали вивезти, і все, проблеми нема!
Волинянка до Росіянка Показати IP 5 Червня 2014 12:34
Це ваші домисли, чи ви самі з Луганська і бачите обстановку на місцях? одна Росія - спаситель всіх і вся? сумніваюсь.
Анонім до Волинянка Показати IP 5 Червня 2014 13:44
Мої родичі в Горловке живуть, і я прекрасно знаю хто куди біжить!
Я до Росіянка Показати IP 5 Червня 2014 12:35
Парашинська хрюкалка обізвалась((((
Росіянка до Я Показати IP 5 Червня 2014 12:37
)))))))))))))) і Вам Добрий день))))))))
Росіянка до Я Показати IP 5 Червня 2014 12:39
Вільна Україна, свобода слова, демократія, вільне віросповідання, і.т.д. Це про сьогоднішню Україну! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!
Анонім до Росіянка Показати IP 5 Червня 2014 12:45
Гуляйте лісом.А про вільне віросповідання мовчали б.Може американські козаки громили церкву в Криму?
До росіянки до Росіянка Показати IP 5 Червня 2014 16:33
Що ви мелете? В Ростовську область біженці як і раніше, через ПП Шегині їдуть? Не повторюйте антиукраїнські штампи.
СМІ Показати IP 5 Червня 2014 12:53
Вчора по СТБ в новинах показували сюжет про біженців з Слов"янська, від деяких мометів, чесно кажучи, залишається тільки "в осадок випасти". Поселили їх в дитячому таборі біля Харкова, природа чудова, умови і харчування цілком прийнятні, звичайно ж усе безкоштовно, тобто заплатить бюджет України, а одна баба видала: "Нам все равно, кто победит Киев или ДНР, ЛНР лишь бы был мир" Тобто ви мене прихістіть, годуйте і все інше, а мені по х..р, що зараз ваших синів і чоловіків вбивають виродки, а якщо ці виродки переможуть, то мені всеодно, я ще й рада буду. То потрібно допомагати таким тупим уродам? Другий момент розповідає біженка: "Я вивезла сюда своего сына, двух внуков и невестку", камера показує цього сина - мужичина років двадцяти восьми лежить на ліжку й дрихне. Питання, а якого х..ра він не залишився і не взяв до рук зброю?, то вони будуть в таборах на природі відсиджуватись, а з наших регіонів будуть всіх хлопців і чоловіків вимітати і посилати на АТО? Люди, бути добрими, милосердними і патріотичними - не одне і теж, що бути дурними. А нас, схоже, зараз і використовують, як дурнів останніх.
Анонім Показати IP 5 Червня 2014 13:13
сьогодні 12:48 ▪ Версія для друку Донецька залізниця обіцяє вивезти 500 сиріт з Луганська до кінця дня Додатковий потяг для перевезення близько 500 дітей-сиріт з Луганська до Одеси сформований і відправиться 5 червня о 18:06. Про це повідомляє прес-служба Донецької залізниці. "Інформація Укрзалізниці про відмову Донецької залізниці у вивезенні дітей з Луганська некоректна і не відповідає дійсності" , - йдеться в повідомленні прес-служби. Залізничники зазначили, що з метою безпечного перевезення дітей з Луганська розробили маршрут прямування і після чого сформували додатковий поїзд № 525/526 сполученням Луганськ-Одеса для вивезення 502 осіб, у тому числі 451 дитини. "Для цього сформовано поїзд у кількості 10 вагонів: 1 купейний і 9 плацкартних", - повідомили у прес-службі. Прибуття до Одеси заплановане на 6 червня о 12:01.
Можливо, але до Анонім Показати IP 5 Червня 2014 13:35
на сайті Укрзалізниці спростування НЕМАЄ: https://www.uz.gov.ua/
Олена до Можливо, але Показати IP 5 Червня 2014 15:57
Да в них сайт раз на рік працює!:)))
лучанин до росіянка Показати IP 5 Червня 2014 13:23
що ти плетеш? це ж діти! яка ти мама щоб таке говорити. Дітей треба обовязково вивести в першу чергу - а особливо сиріт. І годувати їх будуть і ми всі і той же Порошенко. Всі українці для них все віддадуть. Еле ж тобі не зрозуміти такого ти ж росіянка - така як путін.
Росіянка до лучанин до росіянка Показати IP 5 Червня 2014 13:30
А шо ти Лучанин зробив для тих дітей, і що цікаво зробиш? напишеш ще пару коментів в інтернеті? іди, захищай, борися, запишись в добровольці! у чому проблема? Так я Росіянка, і розмовляю українською мовою в Росії і ніразу не від кого слова поганого не почула, а що в Луцьку робиться? На рахунок дітей я нічого не "плету", все що я писала, стосується Порошенка і Ко. Розкрийте мізки і прочитайте щось к рім "Росіянка", бо для Вас я бачу інше не важливо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus