USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Турійська райрада лобіювала місцевий вузол поштового зв’язку?

2 Лютого 2009 16:55
Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України припинило антиконкурентні дії Турійської райради. Про це 2 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як встановили фахівці відділення, орган місцевого самоврядування своїм рішенням затвердив плату за торговий патент Турійському вузлу поштового зв’язку, яка на 50% менша ніж у інших учасників ринку. Як наслідок, це відділення поштового зв’язку набуло переваг відносно своїх конкурентів. На вимогу волинського відділення АМКУ райрада скасувала неправомірне рішення, встановивши рівні умови для всіх учасників ринку, – інформує офіційний сайт АМКУ.
Окрім того, волинські «антимонопольники» виявили антиконкурентні узгоджені дії з боку двох серйозних гравців на ринку пального. Як встановили фахівці відділення АМКУ, оператори одночасно підвищили ціни на дизельне пальне в області без обґрунтованих на те підстав. На виконання рекомендацій АМКУ обидва оператори на 34 автозаправках знизили роздрібні ціни на дизпальне на 2,1%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus