USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тягнибок обіцяє супер-марш УПА

4 Жовтня 2011 10:17
Марш слави Української повстанської армії за ініціативи ВО «Свобода» розпочнеться у Києві зі звітів обласних рад - цього року він носитиме соціально-політичний характер.
Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.
Зокрема, Тягнибок уточнив, що «Свобода» вже подала відповідне звернення до київської влади.
«Марш почнеться біля пам'ятника Шевченку 14 жовтня. Цей захід ми плануємо розпочати виїзними сесіями обласних рад у Києві», - відзначив політик.
Він наголосив, що цього разу акція називатиметься Маршем слави УПА.
«Він буде стосуватись не лише теми визнання представників ОУН та УПА борцями за незалежність України, але й підніматиме цілу низку соціальних проблем і носитиме цього року більш соціально-політичний характер, ніж у попередні роки», - підкреслив Тягнибок, додавши, що не забудуть націоналісти підняти й актуальне питання політичних репресій.
За словами лідера «Свободи», завершиться марш мітингом та урочистим концертом на Михайлівський площі.
Разом з тим, у партії ще не знають, чи дозволить влада Києва пройтись по Хрещатику.
«Ми розглядаємо різні варіанти, оскільки не знаємо, якою буде реакція влади. Але марш у будь-якому разі буде, а за яким маршрутом - це, скоріш за все, буде визначено в останню ніч перед заходом», - спрогнозував Тягнибок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus