USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Тимчасове житло для переселенців після війни передадуть військовим, медикам та поліцейським

13 Серпня 2022 23:03
Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що після війни збудовані модульні містечка та тимчасове житло для переселенців передадуть військовим та медикам.

За його словами, план будівництва передбачає зведення пʼятиповерхових житлових будинків протягом 5–6 місяців у 16 областях України – по дві тисячі квартир у кожному регіоні. Їхня вартість з усіма меблями та устаткуванням становитиме близько $700–800 за квадратний метр.

«Після деокупації територій та відбудови житлового фонду люди зможуть повернутися до своїх домівок, а ці квартири будуть передані військовим, медикам, працівникам поліції», – пояснив Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 14 Серпня 2022 16:32
а відповідальним за будівництво житла призначити Олега Татарова, котрий з тестем "ощасливив" багатьох киян в цій царині..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus