USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимощук сказав, що з задоволенням завершив би кар’єру у «Волині»

5 Листопада 2012 15:06
Футболіст збірної України і німецької «Баварії» Анатолій Тимощук сказав, що з задоволенням завершив би кар’єру у «Волині», проте найкращі його роки пройшли у «Шахтарі», тому, мабуть, завершить кар’єру там.

Про це 33-річний спортсмен розповів в інтерв’ю Міжнародній федерації футбольних асоціацій (ФІФА), ‒ пише «Укрінформ».

Півзахисник, який виступав у Мюнхені з 2009 року, зізнався, що поки що не думає про перехід до іншої команди. «На даний момент я гравець «Баварії» ‒ трансферне вікно вже закрилося, а я не є вільним агентом. Під час зимової перерви я, можливо, розгляну різні варіанти, прийму рішення», ‒ відзначив Тимощук.

За його словами, він міг би повернутися в донецьку команду. «Не виключаю, що моїм останнім клубом стане команда з України. І це може бути тільки один клуб ‒ «Шахтар». Я б із задоволенням завершив кар’єру у «Волині» з мого рідного міста Луцька, де я почав грати на професійному рівні. Але мої найкращі футбольні роки пройшли у Донецьку (1998-2007 рр.), тому, напевне, я б міг там закінчити виступи. Проте, наразі я про це не думаю. До того часу, поки добре себе почуваю, я можу продовжувати грати і допомагати клубу і збірній», ‒ підкреслив хавбек.

Щодо «Баварії» Тимощук висловив надію, що у поточному сезоні команда досягне успіхів як на національному, так і міжнародному рівнях. «У мій перший рік у Мюнхені ми виграли всі трофеї, крім Ліги чемпіонів. Цього року ми вже завоювали Суперкубок Німеччини, розпочали виступ у чемпіонаті з національного рекорду і зараз очолюємо турнірну таблицю. За останні три роки «Баварія» двічі грала в фіналі Ліги чемпіонів, але, на жаль, обидва рази поступилася. Хоч, по-моєму, ми заслужили перемогу хоча б в одному з цих фіналів. Але футбол непередбачуваний, а тому й цікавий. У новому сезоні у нас є можливості виграти всі турніри, включаючи Лігу чемпіонів», ‒ сказав футболіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Fan-fan Показати IP 5 Листопада 2012 15:31
Тут грати треба і на нормальному рівні, а не "завершувати" і відбувати номер! То може при Кварцяному можливо було б, а при Дем'яненку тут "догравати" ніхто не буде! Якщо Шахтарю не потрібен, то чому Волинь має бути "полігоном"? Он товарняк з Болгарами відбігай і на "пенсію"!
33квартал Показати IP 5 Листопада 2012 16:12
я не наблюдал за его игрой в Шахтере,но сейчас вижу,что ему на пенсию пора,в сборную его не стоит приглашать,дать молодеже шанс нужно..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus