USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голлівудський актор Джим Керрі завершує акторську кар'єру

2 Квітня 2022 01:44
60-річний американський актор і комік Джим Керрі заявив про свою готовність завершити акторську кар’єру.

Про це він сказав в інтерв’ю Access Hollywood, де представляв останню стрічку зі своєю участю «Сонік в кіно 2», передає ТСН.

«Керрі поділився, що він втомився від знімань та й взагалі «зробив достатньо» у кіноіндустрії.

Я відчуваю, і це те, що ви, можливо, ніколи не почуєте від іншої знаменитості, що мені достатньо. Я зробив досить. Мене достатньо. Я йду на пенсію. Я говорю це досить серйозно «, – сказав Джим Керрі.

При цьому він зазначив, що готовий знятися в якомусь фільмі, якщо це буде важливо для людей.

Читати ще: Зірковий актор Брюс Вілліс завершив кар'єру через хворобу

«Це залежить від того... якщо ангели принесуть якийсь сценарій, написаний золотим чорнилом, який говорить мені, що це буде дійсно важливо для людей, то я, можливо, знімуся», – додав Керрі.

Чим відомий Джим Керрі

Зазначимо, що зараз Джиму Керрі 60 років, 40 з яких він знімався у кіно. Він починав як стендап-комік у Yuk Yuk’s у Торонто.

Найбільш відомий за участю у фільмах «Маска» (1994), «Бетмен назавжди» (1995), «Ейс Вентура: Розшук домашніх тварин» (1994), «Ейс Вентура 2: Коли кличе природа» (1995), «Тупий і ще тупіший» (1994), «Брехун, брехун» (1997), «Брюс Всемогутній» (2003), «Шоу Трумана» (1998), «Людина на Місяці» (1999), «Вічне сяйво чистого розуму» (2004) і «Грінч – викрадач різдва» (2000).

Володар двох і номінант на шість «Золотих глобусів», номінант на премію BAFTA, а також володар ряду інших премій. Є одним з найбільш високооплачуваних коміків США і всього світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus