USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тимощука хочуть «Зеніт» і «Спартак»

17 Березня 2010 16:06
Представник українського півзахисника Баварії Анатолія Тимощука Віталій Юрченко заявив, що футболістові набридла роль запасного, і він може повернутися в Чемпіонат Росії з урахуванням того, що трансферне вікно в російській Прем\'єр-лізі подовжено до 8 квітня.
При цьому Юрченко відзначив, що поки можливість трансферу вже цієї весни залишається лише теоретичною, передає Кореспондент.
«Є теоретична можливість, що перехід в інший клуб відбудеться вже найближчим часом. Справа в тому, що трансферне вікно у Росії відкрито до 8 квітня. Два клуби зробили Анатолію вигідні пропозиції. Проте боси Баварії заявили, що зацікавлені в тому, щоб Тимощук залишався в Баварії, тому що дуже цінують його професіоналізм і особисті якості», - цитує Юрченка мюнхенська Tages Zeitung.
За відомостями джерела, два клуби, про які говорить представник Тимощука, - це «Зеніт», у складі якого Тимощук ставав Чемпіоном Росії і вигравав Кубок УЄФА, а також московський «Спартак».
Раніше Тимощук розповів про свої трансферні плани, заявивши, що не хоче залишати мюнхенську Баварію.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Антимасква Показати IP 18 Березня 2010 11:22
Тiльки не до московського спартака... Це лайно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus