USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Хто переміг у дебатах між луцькими школярами і депутатами?

28 Травня 2017 22:48
Публічні дебати, в яких взяли участь депутати Луцької міської ради та школярі, відбулися 27 травня у приміщенні бібліотеки імені Олени Пчілки.

За декілька днів до заходу організатори провели голосування в соціальних мережах, щоб визначити тему дебатів. Найбільш актуальною лучани визнали тему «Соціальні мережі і їх заборона в Україні», інформують організатори.

Відкриваючи захід, заступник Луцького міського голови Григорій Пустовіт порадив школярам і надалі вчитися дебатувати, щоб чути інших.

«Бо в міській раді, на жаль, не дебати, а монологи», - додав він.

Брали участь у дебатах також депутати Луцької міської ради Тетяна Янчук, Микола Собуцький та Богдан Богонос. Кожен із них грав у команді зі школярем.

Після завершення дебатів глядачі голосували за найбільш переконливу, на їх думку, команду – Миколу Собуцького та школяра Дмитра Мельника.

Тетяна Янчук, ділячись враженнями від такого формату дискусії, зазначила, що хоч у реальному житті її думка відрізняється (у грі їй довелося пояснювати, чому заборона соцмереж – хибне рішення), тепер вона буде більш готова до іще одних важливих дебатів. І матиме більше аргументів, щоб пояснити своїй дочці, чому не варто користуватися російськими соцмережами.

Микола Собуцький та Богдан Богонос теж подякували за запрошення брати участь у дебатах і сказали, що хочуть дебатувати і надалі.

Захід був організований Волинським осередком ВМГО «Федерація дебатів України» спільно із бібліотекою ім. Олени Пчілки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 29 Травня 2017 10:11
І матиме більше аргументів, щоб пояснити своїй дочці, чому не варто користуватися басейном з водою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus