USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Тимощуку видали шкіряні шорти, сорочку і черевики для Октоберфесту

17 Вересня 2009 19:09
Півзахисник Баварії та збірної України Анатолій Тимощук в інтерв\'ю Газеті.Ру розповів, що мюнхенський клуб поступово налагоджує гру, і розповів про тренування Луї ван Гала, котрий очолював команду, і підготовку до Октоберфеста. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Роздумуючи про свій новий клуб, Анатолій Тимощук сказав: «У кожного тренера є свої вимоги до ігрового і тренувального процесу. У ван Гала є певне бачення футболу, власні принципи дисципліни, які він хоче прищепити команді на футбольному полі й за його межами. У Мюнхені в уболівальників і журналістів є можливість відвідувати багато тренувань команди, стежити за роботою команди, тому тут немає ніяких секретів. Найголовніше – щоб уся команда прагнула до виконання тих завдань, які стоять перед нею, а для цього всім необхідно мислити і рухатися в одному напрямку».
Також Тимощук зізнався, що вже підготувався до Октоберфеста: «Спеціальний одяг для Октоберфеста в нас із дружиною Надею вже є. Надя придбала святкову сукню. А трохи пізніше в клубі проходила спеціальна фотосесія, присвячена Октоберфесту, тому кожному гравцеві видали традиційні святкові шкіряні шорти, а також сорочку і черевики», – пише Кореспондент.
Нагадаємо, що у вівторок, 15 вересня, Анатолій Тимощук дебютував у складі Баварії в Лізі Чемпіонів у грі проти Маккабі й був визнаний найкращим гравцем матчу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus