USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Всі ці процеси - проти вас, Янукович», - Тимошенко

25 Червня 2011 10:01
Екс-прем’єр міністр України Юлія Тимошенко заявила, що «судилище» проти неї піде лише на шкоду Віктору Януковичу.

Про це вона говорила журналістам ввечері 24 червня під стінами Печерського районного суду Києва по завершенню першого судового дня.

Тимошенко вкотре зазначила, що в Україні тривають політичні репресії проти опозиції, яку влада дуже боїться. А судовий процес, який розпочався проти неї, назвала «виставою».

«Всі ці процеси не проти мене. Всі ці процеси – проти вас, Віктор Янукович. Ви сьогодні проти себе працюєте», – звернулась вона до українського президента.

Тимошенко, крім того, зазначила, що суд відбувався у «нелюдських умовах» і переконувала, що вирок суду вже є – він заздалегідь продуманий у Адміністрації Президента.

«Суддя зовсім не веде процес… Прокурори, які зобов’язані слідкувати за законністю, не реагують ні на які порушення закону, не реагують ні на які незаконні дії суддів. Це говорить про те, що все це – вистава», – сказала опозиціонерка.

«Він не задав жодного питання, він не послухав нормально жодного пояснення, він не прочитав жодного клопотання нашого… Він вирішив, що чотири тисячі сторінок кримінальної справи читати в день – це правильно, він вирішив, що набивати по 200 людей у 30 квадратних метрів – це правильно», – висловилась вона.

«Нам потрібно міняти все в країні. Нам потрібно міняти всю прогнилу систему, щоб люди, які приходять в суди, відчували, що когось цікавить істина, що когось цікавить позиція людини або його дії», – додала вона.

Опісля спілкування з пресою Тимошенко вийшла до своїх прихильників, котрі впродовж цілого дня мітингували на Хрещатику.

Вона подякувала усім, хто приїхав до Києва її підтримати, висловила вдячність тим, хто вболівав за неї, дивлячись прямі трансляції судового засідання, а також подякувала журналістам, більшість з яких, на її думку, стоять не стороні Тимошенко.

Продовження судового засідання розпочалось вранці 25 червня. Під стіни Печерського суду знову прийшли прихильники опозиціонерки.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus