USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Волиняни пікетують суд, де судять Тимошенко. ФОТО

24 Червня 2011 10:57
До Печерського районного суду Києва, де розпочався суд над Юлією Тимошенко, вранці 24 травня прийшло до десяти тисяч людей – серед них і делегація з Волині.

Під стінами судової установи прихильники та противники Тимошенко почали збиратись ще з шостої ранку – сюди прибували як кияни, так і жителі інших областей.

Прохід до приміщення суду оточили з усіх сторін працівники правоохоронних органів та бійці спецпідрозділу «Беркут». Журналістів правоохоронці пропускали вибірково, хоча усі демонстрували посвідчення.

Опонентів Тимошенко очолив екс-нардеп від Партії регіонів Олег Калашников, котрий закликав скандувати «Юля – вор!» та називав людей, котрі прийшли підтримати Тимошенко, «провокаторами» та «фашистами».

Більшість прихильників Тимошенко згуртувались навпроти суду через дорогу – підняли партійні та національні стяги, розгорнули транспаранти та скандували гасла у підтримку своєї лідерки.

Крім того, акція підтримки супроводжувалась патріотичними піснями, зокрема, і про саму Тимошенко.

Серед "тимошенківців" вирізнявся голова Волинської обласної організації Анатолій Грицюк, який пов"язав на голову білу пов"язку з написом червоними буквами "Волиняни проти політичних репресій".

Серед учасників волинської делегації пікету - депутати Луцької міської ради Сергій Григоренко, Андрій Осіпов, Григорій Пустовіт, Олександр Семенюк, Василь Гриб, Аскольд Пекарський. Також були помічені депутати Волинської обласної ради Віктор Коротун і Олександр Свирида.

Всього тільки з Луцька на акцію прибуло близько 100 чоловік, з Волині - близько тисячі.

Юлія Тимошенко прибула за кілька хвилин до початку судового засідання, привітала своїх прихильників та рушила до зали засідань у супроводі нардепів-однопартійців, захисника Сергія Власенка.

Відразу після початку судового слухання частина людей розійшлась, здебільшого молодь.









































































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Анатолій Котлюк Показати IP 24 Червня 2011 11:15
Якось смішно це все.
Боря Показати IP 24 Червня 2011 11:20
Волиняни - теж дурні. А ще й депутати. Смішно з них. В нас води гарячої нема, а вони їздять по Києву, ніби проблем ніяких у місті нема. Грицюк - клоун.
rs до Боря Показати IP 24 Червня 2011 11:40
А ви думаєте в них був вибір? Юля топнула ногою і її пуделі тут як тут.
Боярин Показати IP 24 Червня 2011 11:39
Юлька Тимашонка будет сидеть-выхода нет.
Жанна Показати IP 24 Червня 2011 11:48
Ці люди захищають демократичне майбутнє України, не зраджують своїх лідерів; активні, молоді, небайдужі. А щоб все було треба, шановні, працювати і брати приклад із таких депутатів, добре що вони є. Волиняни молодці!!!
Галина Показати IP 24 Червня 2011 11:51
Оце таке непотрібне сидить і чмирить всіх. А хто ти Боярин- невдаха, Боря- тугодум. Що ви зробили у своєму жалюгідному житті?
Боярин Показати IP 24 Червня 2011 11:57
Тимашонка будет сидеть за дела которые начюдила. Демократия-если её посадят!!!
Ігор Показати IP 24 Червня 2011 11:58
До Анатолія і Борі.А може цей дзвін і для вас звучить?
Луцьк Показати IP 24 Червня 2011 12:04
Не треба плутати два поняття "не зраджувати своїх лідерів" і "захищати демократичне майбутнє". В чесної родини Тимошенко майбутнє забезпечене. А про воду гарячу було доречно сказано.
Василь Показати IP 24 Червня 2011 12:17
Цілюди захищають не Юлю, а в її обличчі нашу Україну. Чи Ви хочете бути всі під каблуком донецьких пацанів та кремлівських урків?
правдоруб Показати IP 24 Червня 2011 12:19
біле братсво на чолі з Юлею
serafim Показати IP 24 Червня 2011 12:29
Цирк поїхав,а клоуни залишились:) Коли Юля працювала головою Єдиних Єнергосистем України то подавала заявки до Росії, що Україні потрібно для власних потреб 38 млрд.кубометрів газу на рік(хоча власний видобуток України складає 22млрд кубометрів.)Росія нам давала газ за ціною 50 дол.за 1000 кубометрів без права його подальшого перепродажу за умовами контракту.Плюючи на умови контракту Юля з Лазаренко перепродували в тиху 20 млрд.кубометрів у Європу за ціною 180 дол.за 1000 кубометрів.Різницю клали на власні рахунки у Швейцарії.Коли Путін про це дізнався,між ним та Кучмою(читайте його спогади) відбулася дуже жорстка розмова,після якої ми могли вже забути про таку ціну блакитного палива(адже договір з Росією передбачав для України ціну у 50 дол.за 1000 кубометрів до 2011року):)Крайнім зробили Лазаренка,а Юля відбулася легким переляком хоча саме вона цю аферу за словами Лазаренка придумала.Ці гроші працюють на Юліну партію ще й по сьогоднішній день:)І їй їх вистачить і її дітям та ще онукам залишиться.А Григоренко з Грицюком за кріхти з барського столу язиком асфальт перед прокуратурою для Юлі вилижуть:)Правду каже приказка-Дурні не мамонти,вони не вимруть:)
Саня Показати IP 24 Червня 2011 12:30
На вертольотах літають, міжгіря привласнюють, ще посадити опозицію і буде тиша, недочекаються... От злочини нарили за людське бабло... Машини купила для лікарів... Позабилати їхні тачки і дачки. Та на соціальні потреби. Народ розбереться, тому й бояться...
Анонім Показати IP 24 Червня 2011 12:39
Для Юлі головне - перформенс - вистава, цирк, камери, шоу - ну і т.д. Там прагматизмом і не пахне. Головне - зайвий раз попасти на сторінки газет і в об"єктив камери. У неї ( і її родини) майбутнє вже забезпечене на багато поколінь вперід - вірно тут було підмічено. А от для України вона зробила дуже небагато...тобто толку там - ...біля нуля (хібя для себе). Вона природжений лідер - це так, але з неї би вийшов лідер агенства моделей - але не держави. На даний момент Україні потрібні патріоти з холодним прагматичним мисленням. Ясна річ що регіоналів треба гнати. Але і Юлі у владі немає що робити.... Для неї це все - просто шоу, клоунада, чергове дійство, а для нас - жителів України - це життя, боротьба за майбутнє наших дітей.
Леник-Оленятко Показати IP 24 Червня 2011 13:20
Молодці наші депутати, що підтримують нашого лідера-Юлію Тимошенко!!! думаю не варт сидіти і переписуватися з провокаторами! якщо бажають такого "чесного" суду над Тимошенко, то такий суд в нелюдських умовах, в жарі, судитиме і їх, а причину знайдуть, пам’ятайте - все повертається бумерангом і ваші побажання повернуться до Вас же! якщо Вам так добре живеться при Януковичу і Азарову, то живіть в таких умовах, так Вам і потрібно, живіть-виживайте, і збагачуйте олігархів далі,але більшість населення України достойне кращого життя і ми обов’язково його досягнемо)))
Анонім до Леник-Оленятко Показати IP 24 Червня 2011 13:36
Я погоджуюсь з тим що протестувати потрібно - саме проти несправедливої - керованої зверху судочинної системи. Це і справді так. Але аже ніяк за "волю і свободу" Тимошенко...Потрібно боротись із системою взагалі - а не за певні особистості. Повірте - в тої дами стільки грошви - що вона викрутиться з любої ситуації.
Василь Показати IP 24 Червня 2011 14:55
Не буде в цій війні ні переможців, ні переможених. Українці програють усі. Таке враження, що люди хочуть вирізати із фрагменту Землі Україну і перенести її, скажімо, на Уран. Картіжна гра, яку розігрують за нас, людей, спрямована на розрив країни та приєднання її до Росії. Це ж очевидно. І цей процес над Юлією, э початком. Замислитесь над цим, люди, якщо поважаєте свою державу і власне, український народ.
serafim до Василь Показати IP 24 Червня 2011 17:09
Пане Василь,Ви гарно все написали,але: -памятаєте лозунг "Бандитам - тюрми", яким так часто користувалась Юля під час Помаранчевої революції.І що?Хоча б когось з бандитів або чиновників посадили???:)Натомість депутати з Юліної команди спокійно вбивали людей за те,що заходили у ЇХНІЙ(???) ліс,гвалтували дітей в АРТЕЦІ і тп.І що?Були скандали,але когось з них посадили?:))) -нашу Україну Росія ніколи не отримає,бо інакше нашим чиновникам прийдеться поступитися своїм майном(заводами,фабриками,вкраденими у держави землями,теплими місцями в уряді та іншим).Ви вірете,що вони захочуть ЦЕ зробити?:)А ще подумайте про амбіції наших чиновників.Тільки в нас з усіх держав світу є прислів'я-Де два українця,там три гетьмани.Подумайте чому... -процес над Тимошенко,вигідний як не дивно саме їй самій:)Про це вже вочевить починають говорити самі політичні журналісти.Чому?Бо це чудовий піар-хід для нових парламентських виборів.У нас люди добрі,тому жаліють усіх скривджених та знедолених.На цьому Юля і виїде у новий парламент:)Та й тільки останній дурень у нашій державі може повірити у те,що її посадять...Навіть якщо у неї під кроваттю знайдуть ядерну бомбу,Юля вивернеться.Скаже що її Янукович підкинув:)І саме смішне,що знайдуться ті,хто їй повірить... Наша біда у тому,що дуже мало людей зараз живе своїм розумом.А жаль...
Катя Показати IP 24 Червня 2011 16:23
Мені втішно, що Волинь не байдужа. Люди не не діванах, а демонструють непокору режиму репресій. Депутати разом з громадою, так і повинно бути. І тимчасова влада-маргіналів це зрозуміє. Люди не здатні вивчити українську мову - повні нулі. А серед обранців є справжні алмази. Молоді, освітчені, перспективні. Волинь вдячна , лише працюйте.
Луцк. Показати IP 25 Червня 2011 11:17
Вот чем занимаються наши депутаты!Лижут руку хозяина под заборами.
лучано Показати IP 25 Червня 2011 12:09
депутаты лечше б в луцке работали на благо своих избератилей. но они занимаются чем угодно, кроме как подумать про интересы людей. депутаты - клоуны
для Луцк-лучано Показати IP 25 Червня 2011 13:24
на своє благо хлопці треба самому працювати, і жабка, та що давить сама піде...
лучанка Показати IP 25 Червня 2011 15:11
просніться українці, невже не розумієте що кожне добра справа для держави при Тимошенко не реалізовувалась бо їй не давали цього зробити.Теперішні свого добились і роблять все щоб всі були під каблуком донецьких пацанів та кремлівських урків
Грыцько Показати IP 25 Червня 2011 15:31
тошнит от этих харь на фотографиях...
Чесний українець Показати IP 21 Липня 2011 23:38
Влада - велика відповідальність, КРИМІНАЛЬНА в тому числі. Ніщо так добре не виховує інших як страх БУТИ ПОКАРАНИМ. Влада буде змінюватись, а отже і кожен хто є при владі буде відповідати. Це ПОЗИТИВ. Я цілком підтримую те, що пора навести порядок. А формула проста: доходи за 12 місяців держчиновника = придбаному майну (на чому їздить, плаває, літає, де живе..., в яких ресторанах їсть, скільки витрачає грошей). Наші чиновники чомусь вирішили, що в них є приватне життя... Як вони дістали зі своїми віллами і машинами, охороною. І ЮЛЯ - не виключення, скоріше яскравий приклад. Якби вона отримувала 2 000 грн як я, тоді, може, я б пішов її захищати. А так вона для мене пусте місце, погана театралка, ніякий політик. Станьмо розуинішими, ДАВАЙТЕ ЗАХИЩАТИ НАШІ ПРАВА, а вони себе хай захищають самі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus