USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Тимошенко думає, що повернута тисяча – це нуль

26 Січня 2009 23:11
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що повернення тисячі гривень вкладникам Ощадбанку СРСР не вплинуло на інфляцію. Про це вона сказала в ефірі телеканалу ICTV, – повідомляють «Волинські Новини».
«Тисяча гривень, яка видавалася по заощадженням, це в загальній сумі видатків, які робляться бюджетом – це крапля, яка взагалі не обліковується. Це нуль, це мізер, він ніколи в житті не міг би вплинути на інфляцію», - цитує Юлію Тимошенко «Українська правда».
«Ніхто не сказав, що інфляція - це грандіозна емісія пустих грошей, яка зроблена в останній квартал попереднього року. Ми її розхлібати півроку не могли», - зазначила Тимошенко. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вінстон Показати IP 27 Січня 2009 09:55
Якщо тисяча це нуль, тоді давай Тимоха виплачуй по дві тисячі. Дури народ і далі! я не вірю тобі і не хочу вірити, адже раз повірив!
Оглядач Показати IP 27 Січня 2009 10:48
Справа в тому, що виплата "тисячі" лише один з багатьох факторів інфляції, найбільше її підстігнув масовий випуск в обіг банками нічим не підкріплених кредитних грошей головним чином споживчих.А НБУ замість того щоб слідкувати за відповідністю грошей в обігу до реальних обсягів грошової маси не контролював до кінця ситуацію.Одним словом ліберали-монетаристи вкотре надіялись на "вільну руку ринку" яка начебто повинна була сама все збалансувати. І це лише один з безлічі вагомих факторів.
Анонім Показати IP 27 Січня 2009 11:49
Блін, Вінстона жалко. Довірливий ти наш!
Маріана Показати IP 3 Грудня 2009 17:56
Хоча в це важко повірити, але це дійсно правда. "Тисяча" з економічної точки зору на інфляцію впливу майже е має, оскільки такі виплати лише підвищують споживчий попит, чим лише підтримують виробництво ВВП, а от підвищення та зріняння пенсій від славного Лідера Януковича дійсно породило нездорову реакцію у населення , всеодно чи пропрацював трудяга все життя, чи якийсь п"яничка, а пенсія то одна!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus