USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тимошенко і Янукович дебатуватимуть… на різних каналах

1 Лютого 2010 18:46
Сьогодні, 1 лютого, о 20:00 Перший національний телеканал новин розпочне трансляцію офіційних теледебатів, які відповідно до календарного плану, затвердженого Центральною виборчою комісією, повинні відбутися 1 лютого о 20.00.
Як очікується, з двох кандидатів, що вийшли до другого туру президентських виборів, участь в офіційних у теледебатах на Першому каналі візьме лише Юлія Тимошенко, – пише Телекритика.
Як наголошувала у своїх коментарях заступник голови фракції Партія регіонів Ганна Герман, Віктор Янукович категорично відмовляється від прямих дебатів із Юлією Тимошенко. Сьогодні Янукович виступатиме на ICTV в програмі «Кращий кандидат».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
антияник Показати IP 2 Лютого 2010 10:36
Яник злякався Юлі і з тремтячими колінами пішов на інший канал, попередньо набивши мордяку Ганні Герман. І це косномовне та перелякане диво хоче стати президентом. А як же він збирається вести міжнародні переговори, коли такий боягуз та не може два слова звязати?
11 Показати IP 2 Лютого 2010 11:20
http://valera-pelts.livejournal.com/ про дебати читайте тут
kozak Oleg Показати IP 2 Лютого 2010 12:21
Це в якій демократичній країні є такий бадак як в Україні? Кожен з них кричить як навіжений, а до толку дойти не можуть.Не одного не підтримую!
Вус Показати IP 2 Лютого 2010 14:43
Кричить лише Анна Герман і Яник, а їм підігрують всіляки козаки Олеги. В наших умовах не голосувати - це те саме, що голосувати за Януковича. Хочете мати президента, який з переляку в штани може накласти, то не голосуйте ні за кого. Хочете мати розумного президента - голосуйте за Тимошенко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus