USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Тимошенко не задоволена спадом волинської промисловості

19 Січня 2009 18:05

Юлія Тимошенко на нараді з питань протистояння світовій фінансовій кризі, яка відбулася 15 січня, висловила своє незадоволення щодо обсягів виробництва у Волинській області. Про це 19 січня «Волинським Новинам» у коментарі розповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Василь Байцим.

За словами Василя Байцима, у столиці, на нараді у Прем’єр-Міністра України обговорювали питання енергозбереженя, пролонгації кредитів для приватних сільських господарств та залучення інвестицій.
Також, під час наради Юлія Тимошенко висловила своє незадоволення щодо спаду рівня промислового виробництва у Волинській області торік. Згідно із показниками в цій категорії, наша область по Україні посідає третє місце з кінця із показником мінус 10%.
Як пояснив Василь Байцим, проблема полягає в тому, що корпорація «Богдан» зменшила виробництво легкових автомобілів на 70% і перенесла цей обсяг у Черкаси. Проте у Волинській області відбулося освоєння випуску автобусів та тролейбусів. Таким чином, за словами заступника губернатора, до кінця року показники рівня виробництва в області значно зростуть.
Щодо стану розрахунків за газ підприємствами, то найнижчі вони у Харківській області. Далі йде Волинська із показником 86,8%. Населення ж області краще платить за спожитий газ. За станом цих розрахунків – Волинь входить в десятку найкращих (89%). У інших галузях, за словами заступника голови ОДА, ситуація досить непогана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Січня 2009 10:26
Романюк - це найгірший "губєрнатор" Волині. І абсолютно закономірно, що безтолковість рано чи пізно до цього приводить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus