USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Тимошенко відправили у відставку

3 Березня 2010 14:34
За висловлення недовіри Кабміну Юлії Тимошенко проголосували 243 народних депутати, зокрема 7 бютівців.
Верховна рада 3 березня відправила у відставку прем’єр-міністра Юлію Тимошенко, повідомляє ТСН.
За відповідну постанову про висловлення недовіри Кабміну, запропоновану Партією регіонів, проголосували 243 народних депутати, зокрема 172 від Партії регіонів, 7 – БЮТ, 15 – НУ-НС, 27 – Компартія, 19 – Блок Литвина та 3 - позафракційних.
«Розглянувши питання про відповідальність Кабінету міністрів України за соціально-економічну ситуацію в Україні, відповідно до частини першої статті 87 Конституції України, Верховна рада України постановляє: прийняти резолюцію недовіри Кабінету міністрів України», - говориться в постанові.
Перед цим народні депутати заслухали виступ Тимошенко. Вона пообіцяла перейти в опозицію у разі відставки її уряду та запевнила, що коли відійде від влади, не дасть президенту Віктору Януковичу «спокійно грати в гольф і теніс», поки «його оточення тихцем розбиратиме державну власність».
Після свого виступу у сесійній залі Тимошенко залишила Раду, не чекаючи результатів голосування.
Нагадаємо, 2 березня спікер Верховної ради Володимир Литвин оголосив про припинення існування коаліції його блоку, НУ-НС і БЮТ, таким чином відкривши шлях до створення нової парламентської більшості й формування нового уряду.
За інформацією Тимошенко, партія «Наша Україна», яка входить до складу фракції НУ-НС, висунула на посаду прем\'єр-міністра дві кандидатури - Віктора Ющенка та Арсенія Яценюка.
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
lll Показати IP 3 Березня 2010 15:44
Ну ось тепер, як в прислів"ї " Сніг зійшов і видно - хто й де с...". НУНС полізли в різні боки: ЕЦ за тими де грошей дали більше, частина БЮТ теж туди приторочились, і між ними Литвин робить вигляд, що він ну зовсім на Мороза не схожий ( а братья то молочні!). А взагалі так і треба сильна опозиція це благо для народу. Доказано розвитком демократії у всьому світі
slava Показати IP 3 Березня 2010 15:52
Верховна рада на чолі зі спікером показала своє дійсне обличчя та відкрила дорогу для узурпації влади партією регіонів. На одне сподіваюсь, що Тимошенко не дасть Януковичу з оточенням тихцем розбиратиме державну власність.
наташа Показати IP 3 Березня 2010 15:55
Ще не вечір, перемога буде за Тимошенко
Roma Показати IP 3 Березня 2010 16:13
Краще вже опозиція, ніж працювати з таким президентом!!!
777 Показати IP 3 Березня 2010 16:36
Президент, який прийшов до влади обманом, довго не затримається і ми з вами зобов'язані на цей короткий час надійно захистити все, що є ключовим та цінним для нас, для нашої держави.
Ширак Показати IP 3 Березня 2010 17:35
Прийшли ті, хто за десять з лишком років загнав сьому економіку в світі в 147-му. Ще коменти потрібні?
Snap_x Показати IP 3 Березня 2010 18:07
Продажний Литвин..., йому лиш би до кормушки бути ближче...
Evil Показати IP 3 Березня 2010 20:01
А я рада, що вона пішла, бо в останні роки ні Тимошенко, ні Ющенко нічого не робили, тільки гризлися і собачилися одне з одним.
ромашка Показати IP 4 Березня 2010 08:04
Тепер ми бачимо,хто за Україну ,а хто залишився то пішов підлабузнювати Януковичу.
ceed Показати IP 4 Березня 2010 08:11
Сподіватимось, що відставка Ю.Т.,тільки снаги до роботи їй і всім хто вірить в Тимошенко і в Україну.
Вона Показати IP 4 Березня 2010 10:13
Ширак,коменти потрiбнi,адже не можу зрозумiти,що зробили тi,кого вигнали.
Ендрю Показати IP 4 Березня 2010 10:22
Юля реально працювала, бо інакше в умовах кризи країна б провалилася в стан дефолту, яким щоденно погрожувала проффесура. А по-базарному вів себе Ющенко, вона ж змушена була виправдовуватися після президентських бредових звинувачень. А чому вони не оголосили їй відставку раніше? Та тому що до того часу пік кризи не минув. А тепер вже можна. Я вірю в Юлю, ВОНА ще порве їх всіх разом взятих. А Наша Україна та Ющенко не здивували, бо їх завжди крім грошей та посад нічого не цікавило.
Наконец-то Показати IP 4 Березня 2010 14:57
фу... аж дышать стало легче Весна прийшла... тЮльку - в дурку
Evil Показати IP 4 Березня 2010 15:09
Не знаю як на рахунок "вона працювала", бо як на мене було більше слів і обіцянок. Те, що вона вміє гарно себе подати, гарно сказати, ще нічого, на жаль, не означає. Після майдану ми всі плекали якісь надії та сподівання, а все так просто і беззвучно лопнуло, як бульбашка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus