USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Тищенко має «сім'ю під прикриттям» і отримує мільйони з держбюджету. Розслідування

29 Червня 2021 09:41
Микола Тищенко, скандальний депутат від «Слуги народу», потрапив у поле розслідування журналістів. Родину нардепа запідозрили у привласненні сотень мільйонів з бюджету.

Народний депутат має незадекларовану нерухомість – будинок, який його дружина називає домом, а сам нардеп говорить, що він туди їздить у гості. Про це йдеться у розслідуванні Bihus.info, пише Ракурс.

Інші об’єкти – елітна квартира та частини бізнесу – оформлюються на членів широко не відомої родини на прізвище Сітак.

Окрім того, компанія сестри Тищенка ПП «Експрес-К» серед інших підрядників брала участь у будівництві столичного Подільсько-Воскресенського мосту. Будівництві, яке ніяк не завершиться. Із бюджету, через вказівки Дениса Комарницького, її компанія отримала 16,5 млн грн.

За інформацією журналістів, чоловік сестри Герман Блінов управляє компанією «Еко-буд-трейд», яка отримала на будівництво мосту близько 6 млрд грн. Сама компанія нічого при цьому не будує, а просто розподіляє ці кошти далі серед інших компаній. Однією із них є компанія саме пана Германа ТОВ «Позитив-В». За останні роки вона отримала сотні мільйонів гривень на «будівництво» мосту.
Умовний грошовий фонд, який створив чоловік сестри Тищенко фінансував вибори партії «Слуга народу». Саме це і пояснює, чому у фракції готові терпіти будь-які витівки народного депутата.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Тищенка зірвав виліт рейсу літака з Києва, бо знімав відео на злітній смузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
турбо режим Показати IP 29 Червня 2021 11:12
какая разница! ми пришли на долго-ми пришли навсегда! 73% никуда не делись и наш рейтинг растет!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus