USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Тисячі сербів протестують проти обрання президентом «друга Путіна»

5 Квітня 2017 12:03
Тисячі сербів протестують проти обрання президентом країни Вучича. Протестувальники, переважно молоді люди, не висували особливих вимог, передає УНІАН з посиланням на Balkan Insight.

Найбільші демонстрації відбулися в Белграді, Нові-Сад, Ніші і Крагуєваці. Протестували проти того, що вони називають "диктатурою" після перемоги чинного прем’єра Александара Вучича на президентських виборах.
Александар Вучич виграв у першому турі президентські вибори, які відбулися 2 квітня. Він набрав понад 55 відсотків голосів та офіційно стане президентом наприкінці травня. Як заявив Вучич, "кожен має право бути незадоволеним результатами виборів".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 5 Квітня 2017 12:16
Куда ж без путина и руки москвы? А когда уже где нибудь изберут друга порошенко?
ху Показати IP 5 Квітня 2017 12:52
Господа журналисты - Ваша задача донести до народа информацию. Вы же успеваете эту информацию развернуть в нужном для Вас русле. Даже в этой статье у Вас главное не в том, что вышли люди которые против избрания президентом Вучича. Вы пытаетесь акцентировать внимание на "друг Путина". А это уже не информация, а АГИТАЦИЯ. Перевелись настоящие журналисты.....
Кастрюлька Показати IP 5 Квітня 2017 12:54
Даже методички не меняют... Они же дети и понеслось...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus