USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Тисячі споживачів заборгують «Нафтогазу» через зміну постачальника заднім числом

7 Липня 2022 15:33
У червні 2022 року понад 1,3 млн споживачів газу "заднім числом" перевели до нового постачальника – НАК "Нафтогаз України". Таким чином споживачі вже заплатили гроші попередньому і матимуть борг перед новим.

Про це 7 липня повідомили в компанії, передає ТСН.

"Це вже друге подібне рішення ОГТСУ за останній місяць, яке ухвалене заднім числом без нашого відома та погодження", – зазначили в "Нафтогазі".

Читати ще: Українцям пояснили, як повернути кошти за газ, помилково сплачені старому постачальнику

Клієнтам радять звернутися по роз’яснення щодо ситуації до попередньої газопостачальної компанії. Протягом 14-30 календарних днів вона має надати відповідь та повернути переплату. Проте в умовах воєнного стану терміни повернення можуть бути інші.

Читати ще: Газовому бізнесу Фірташа – кінець, монополію отримав «Нафтогаз». Що це означає для населення та ринку

Дієвого механізму щодо переводу коштів між компаніями не існує, підкреслили в "Нафтогазі". Проте у компанії додали, що не нараховуватимуть пеню у випадку заборгованості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 7 Липня 2022 16:15
"Дієвого механізму щодо переводу коштів між компаніями не існує, підкреслили в "Нафтогазі" . хто всрався? - невістка.
1 Показати IP 7 Липня 2022 18:33
Як показує практика в Україні за компослуги треба платити з запізненням - бажано з піврічним))
Такого світ не бачив Показати IP 7 Липня 2022 18:38
У порядній країні, порядні компанії на чолі з порядними, професійними, чесними керівниками такі операції проводять навіть без залучення споживачів - бо на кону стоїть їх імідж, статус і авторитет ! А тут спихнула держава все на простих громадян і каже самі розбирайтеся ! Мотайте на вус, шановні виборці ! На виборах вискажіть все такій владі !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus