USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У 5 районах Волині за кошти субпроєкту зроблять по одній амбулаторії

26 Березня 2020 08:44
У п’яти районах Волині по одній амбулаторії реконструюють за кошти субпроєкту.

Про це повідомили у фейсбуці на сторінці «Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу- Волинська ОДА».

У селі Забужжя, на Любомльщині роботи з реконструкції будівлі пришкільного інтернату місцевої ЗОШ І-ІІІ ступенів під амбулаторію загальної практики – сімейної медицини виконано на 100% . Підрядник – ТОВ «Вінницька будівельна компанія». Триває оформлення документів про введення в експлуатацію.
Реконструкцію Привітненської амбулатороії загальної практики – сімейної медицини у Локачинському районі теж здійснює ТОВ «Вінницька будівельна компанія». Роботи виконані на понад 95%. Завершується погодження виявлених під час будівництва додаткових робіт.
На 80% виконали будівельники ТОВ «Житлобуд-2» роботи з реконструкції ФАПу під амбулаторію ЗПСМ у селі Замшани Ратнівського району.

А реконструкцію приміщення ФАПу під амбулаторію ЗПСМ у селі Риковичі Іваничівського району здійснили на понад 60%. Підрядник на об’єкті – ТОВ «Укрмонтажбуд-4» з Києва.
На 30% відсотків від запланованого здійснена підприємством ПП «Форест-Україна» реконструкція частини приміщення військкомату під амбулаторію ЗЖПСМ у Рожищі.

Паралельно з основним обсягом на усіх об’єктах триває виправлення недоліків й оформляються виявлені додаткові роботи, однак для введення приміщень в експлуатацію необхідно здійснити остаточні розрахунки з підрядниками. Закупівлі офісних та медичних меблів, медичного обладнання й інструментарію уже проведені.

До слова, відповідно до субсидіарної угоди, субпроєкт має бути повністю реалізований до 30 вересня 2020 року. Щодо будівельного компоненту, то усі роботи з ремонту та реконструкції амбулаторій можуть завершити до 31 серпня поточного року, проте за умови належного, вчасного та в повному обсязі виділення коштів субвенції Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus