USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Балаклії знову вибухають боєприпаси. Відео

15 Листопада 2019 15:44
У Балаклії на Харківщині знову чутно вибухи боєприпасів у районі військового складу. У мережі також з’явилося відео, на якому видно, що з боку складу валить густий дим, і вибухають снаряди.

Рятувальники підтвердили інформацію про надзвичайну подію, але пообіцяли розповісти подробиці пізніше, повідомляє 24 канал.

«Нас викликали на суху траву. Там же на території є містечко, яке відноситься до Балаклії. Подробиці будуть пізніше», – сказав речник надзвичайників Харківщини Ігор Лупандін.

Поодинокі вибухи пролунали на Балаклійському арсеналі, сказав виданню Depo.Харків міський голова Іван Столбовий. Він додав, що на місці перебувають командир військової частини, пожежна частина та надзвичайники.

Наразі на території арсеналу відбуваються поодинокі вибухи, розліт уламків – 20-30 метрів, горить трава. Про це повідомив екскерівник районних надзвичайників Сергій Черепаха.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 15 Листопада 2019 17:17
так то всі вибухи сплановані ?!!!!!!!
Свінарчукча Показати IP 15 Листопада 2019 19:41
Схема реально працює!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus