USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Бангладеш загорівся завод, у пожежі загинуло понад 50 людей

9 Липня 2021 21:49
У Бангладеш загорівся завод із виробництва соків. Унаслідок сильної пожежі загинуло щонайменше пів сотні людей.

Пожежа спалахнула у четвер, 8 липня, у місті Рупгандж, яке розташоване на схід від столиці Дакки, повідомляє Обозреватель з посиланням на CNN.

Зазначається, що у другій половині дня загорівся перший поверх шестиповерхової будівлі заводу Hashem Foods Ltd.

Стрімкому поширенню вогню сприяла наявність хімічних та легкозаймистих речовин, таких як поліетилен та освітлене вершкове масло. Через це пожежа швидко перекинулась на інші поверхи.

Кожен із поверхів будівлі має 3250 квадратних метрів, але до них можна дістатися лише двома сходовими клітками, тому багато робітників не змогли вийти, коли вогонь поширився і на сходи.

Троє людей загинули, коли, намагаючись врятуватися, зістрибнули з даху будівлі. Загалом унаслідок пожежі постраждало щонайменше 52 людини, переважно працівники заводу та службовці. Тіла, які дістали зі згарища, були обгорілими настільки, що їх неможливо було опізнати.

Пожежу вдалося локалізувати до п’ятниці, 9 липня. Родичі зниклих безвісти працівників влаштували демонстрацію на території заводу.

Районна адміністрація сформувала комітет із вивчення інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus