USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У Бердянську підірвали автомобіль з представниками російського ФСБ

26 Жовтня 2023 14:57
23 жовтня в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області шляхом підриву було знищено автомобіль, у якому перебували четверо представників російської фсб.

Про це інформує Головне управління розвідки.

Акцію помсти, представники українського руху опору здійснили на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, який фсбшники перетворили на свою схованку.

Серед ліквідованих у Бердянську окупантів – російський воєнний злочинець, який вчиняв звірячі катування місцевих громадян України.

«Після підриву авто гауляйтер тимчасово окупованих територій Запорізької області розпорядився збільшити комендантську годину з 21:00 до 05:00, а представники російських спецслужб негайно покинули готель та перебазувались у нове кубло.

Утім це місце теж добре відоме для хоробрих підпільників-патріотів України», – зазначають у ГУР.

Як повідомлялося раніше, у Маріуполі партизани отруїли майже два десятки російських офіцерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 26 Жовтня 2023 20:54
Однозначно терористи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus