USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

У Берестечку реконструювали пункт екстреної медичної допомоги

6 Січня 2023 17:31
У Берестечку відкрили оновлений пункт швидкої.

Після реконструкції пункт екстреної медичної допомоги оглянули голова обласної ради Григорій Недопад та народний депутат Вячеслав Рубльов, повідомили в облраді.

Оновили приміщення за кошти бюджету Берестечківської територіальної громади: провели ремонт, встановили енергозберігаючі вікна та двері.

Раніше медики швидкої займали пристосоване приміщення на першому поверсі Берестечеківської лікарні. Розповідають, що умови були, м’яко кажучи, не дуже: стіни «з’їдала» пліснява, на голову сипався тиньк, а в самому приміщенні було холодно. Тож попросили голову Берестечківської громади Ігоря Грудзевича посприяти з новим приміщенням.

«Голова громади відгукнувся на наше прохання та виділив інше приміщення неподалік лікарні. Тут у наших медиків окремий вхід, зручний заїзд для карети швидкої, – розповідає директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль. – В громаді знайшли кошти на встановлення вікон і дверей та на матеріали для ремонту. Наші працівники власними силами разом з друзями, знайомими та родичами зробили ремонт і тепер можуть працювати в комфортному та теплому приміщенні».

Загалом з бюджету Берестечківської громади спрямували близько 200 тис. грн. на проведення реконструкції. Голова громади Ігор Грудзевич каже: головним у виборі приміщення стало те, щоб працівники швидкої розміщувалися поряд з центром надання соціальних послуг. У ньому проживають близько 45 одиноких престарілих громадян, які часто потребують невідкладної допомоги.

«Ми щиро вдячні за підтримку Берестечківській громаді і впевнені: коли умови такі комфортні як тут, хочеться працювати ще якісніше, – каже Григорій Недопад. – Разом з народним депутатом Вячеславом Рубльовим ми також доєдналися до створення зручних умов для наших медиків швидкої та привезли їм безшумний інжекторний генератор, потужні ліхтарі та телевізор. Тож пункт швидкої буде цілодобово забезпечений електроенергією. А ще в громаді працюватиме потужний повнопривідний автомобіль швидкої в найкращій комплектації».

Медики ще планують відремонтувати фасад нового приміщення, вкласти асфальт і зробити накриття для автомобіля. Кажуть: за турботу і сприяння громади щире спасибі, а віддячать самовідданою працею заради збереження життя і здоров’я мешканців Берестечківської громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Олика ПЛ Показати IP 6 Січня 2023 19:48
Яка занедбаність ... Навіть по фізіономіях можновладців читається ... Вони не очікували.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus