USD 40.50 40.85
  • USD 40.50 40.85
  • EUR 40.65 41.00
  • PLN 10.28 10.40

У Білорусі окупанти обмінюють пальне та провізію на спиртне, – Генштаб ЗСУ

27 Березня 2022 07:40
Триває тридцять друга доба героїчного спротиву українського народу російським окупантам. Ворог продовжує вести повномасштабну збройну агресію проти України.

За місяць війни він зазнав важких втрат. Незважаючи на це, військово-політичне керівництво й далі вчиняє злочини.

За інформацією Генштабу ЗСУ, на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим щодня до медичних закладів міста Севастополя приїжджає в середньому від 50 до 100 поранених.

Морально-психологічний стан військ ворога залишається низьким.

На території Республіки Білорусь є багато фактів продажу військовослужбовцями пального та провізії або їх обміну на алкогольні напої.

Ворог не припиняє намагатися поповнити втрату автотранспорту та налагодити логістику для своїх бойових підрозділів.

Окупанти продовжують тероризувати та залякувати місцеве населення на тимчасово окупованих територіях. Є багато випадків розкрадання майна та викрадення людей.

У Донецькій та Луганській областях союзники відбили сім нападів ворога. Українські воїни знищили вісім танків, вісім одиниць бронетанкової та три ворожі машини, один міномет. Втрати окупантів у живій силі уточнюють.

Повітряні сили Збройних сил України за попередню добу збили один літак, 12 БПЛА різних типів та дві крилаті ракети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus