USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Білорусі розвантажують техніку окупантів та будують міст через Прип'ять. Відео

19 Березня 2022 09:42
У Білорусі на залізничній станції Мулярівка у Гомельській області розвантажують російську військову техніку. Сюди звозять БТРи і САУ окупантів.

Про це повідомляє білоруська служба Радіо Свобода.

Місцеві жителі бачили, як впродовж двох днів 17 та 18 березня техніка проїжджала містом Петриков. Із залізничної дороги до міста під супроводом поліції перевозять танки та інше озброєння.

Також у Петрикові через річку Прип’ять будують понтонну переправу, через яку можна буде потрапити до Лельчицького району, що межує з Україною.

Читати ще: П’ятий за три тижні: ЗСУ ліквідували ще одного генерала РФ

Раніше в районі Гостомеля Київської області російські військові намагалися звести понтонні переправи, проте українські військові завадили їм це зробити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus