USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Білорусі відбулись вечірні та ранкові акції протесту

24 Грудня 2020 12:14
По всій Білорусі 23 грудня відбулись вечірні та ранкові акції протесту. Жителі міст виходили на марші з опозиційними плакатами в руках.

Про це повідомляє 24 канал.

У Мінську білоруси вишикувались у ланцюг солідарності з національними прапорами, повідомляє. В іншій частині столиці відбувся районний марш. Машини, що проїжджали повз, сигналили на знак підтримки

Також марш влаштували у Новополоцьку. У Слуцьку та Семкові люди передавали всім вільним білорусам «привіт» та скандували «Разом переможемо». У Заславлі жителі вийшли на акцію протесту, тримаючи в руках плакати «У новий рік – без Лукашенка».

Жителі Серебрянки вийшли на мітинг зранку. Також вранці до протесту приєднались деякі райони у Мінську.
Протести у Білорусі проти самопроголошеного президента Олександра Лукашенка відбуваються понад 4 місяці. Особливо ситуація загострюється на вихідні, однак глава держави на поступки не йде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Клава Показати IP 24 Грудня 2020 13:27
А де фізії активістів? Не хочуть попасти в базу біломайданутих.
Точно Показати IP 24 Грудня 2020 13:40
Головні *активісти* сидять за кордоном, і звідти керують цим майданним набродом.
Лучанин . Показати IP 24 Грудня 2020 16:51
І що вони хочуть ці майдануті. Розвалити країну. Лукашенко цього не допустить ніколи.
Карл Показати IP 25 Грудня 2020 11:16
А що то за риторика така, самопроголошений президент. Його обрало 80 відсотків населення, а ті 20, які не голосували вважають, що можуть диктувати умови більшості. Сидять за межами Білорусі кукловоди і рулять окремими безтолковими. Дивно, що білоруси самі хочуть розвалити свою державу. Це ж чим треба думати, щоб хотіти щоб кухарка рулила ними

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus