USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Білорусі затримали близько 140 учасників протесту

13 Грудня 2020 18:47
У Білорусі під час чергових акцій протесту силовики затримали 139 осіб, свідчать дані правозахисного центру Весна 13 грудня. Більшість затримань відбувалося в Мінську. Також є затримані в Боровлянах, Бресті і Смолевичах.

Протести в Білорусі не припиняються з дня виборів президента республіки на початку серпні. Громадяни не згодні з перемогою Олександра Лукашенка. Традиційно основні акції проводяться в неділю, інформує Кореспондент.

Сьогодні в Мінську напередодні акцій була стягнута військова техніка і мікроавтобуси з силовиками. Очевидці повідомляли про водомети.
Раніше повідомлялося, що в Білорусі більше сотні діючих і колишніх співробітників силових та правоохоронних структур, а також армії підписали відкритого листа, в якому заявили про злочинні накази влади і закликали провести нові вибори президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зауваження Показати IP 13 Грудня 2020 19:10
Недопрацьовують органи... Ці продавці власної країни вже ув'язнені мають бути, а не затримані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus