USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Білорусі затримали потенційного кандидата в президенти

19 Червня 2020 13:32
У Білорусі КДБ затримав потенційного кандидата на пост глави держави - ексголову правління Белгазпромбанка Віктора Бабарико, а також його сина Едуарда.

Про це повідомляє 112.ua з посиланням на Deutsche welle.

«Бабарико-старший затриманий за спроби впливу на свідків та приховування доказів злочину», - повідомили в Комітеті держконтролю (КДК).

Вранці Віктор Бабарико вирушив із сином здавати чергову частину підписів, зібраних для реєстрації кандидатом на пост президента. Незабаром вони перестали виходити на зв'язок. Їхні квартири обшукали.

Пізніше цивільна дружина Едуарда Бабарико Олександра Звєрєва повідомила, що її чоловік знаходиться у слідчому ізоляторі Комітету державної безпеки. Його звинувачують в ухилянні від сплати податків. До Віктора Бабарико і його сина не допустили адвокатів.

Співробітники департаменту фінансових розслідувань КДК 11 червня провели обшук в головному офісі Белгазпромбанку у Мінську і порушили кримінальну справу про відмивання грошей та ухиляння від сплати податків. Були затримані колишні і нинішні співробітників банку.

Нагадаємо, що вибори президента Білорусі призначені на 9 серпня. Термін збору підписів претендентів у президенти завершується 19 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оппа Показати IP 19 Червня 2020 16:48
Коханка підняла ґвалт!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus