USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.00

У бюджет повернули 700 тисяч, які «Ковельтепло» переплатило за генератори

8 Березня 2023 15:40
Прокурори виявили порушення чинного законодавства під час закупівлі генераторів для підприємства теплових мереж «Ковельтепло» та вжили заходів задля повернення у бюджет зайво сплачених коштів.

Про це повідомили у прокуратурі області.

З'ясувалося, що, закупляючи генератори, замовник сплатив понад 700 тисяч гривень податку на додану вартість, а згідно із чинним законодавством операції з постачання генераторів звільнені від оподаткування ПДВ.

Після скерування окружної прокуратурою листів на адресу Ковельської міської ради та ПТМ «Ковельтеплло» постачальник повернув замовнику зайво отримані кошти і в подальшому понад 700 тисяч гривень повернуто до місцевого бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus