USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Збитків на понад 380 тис. грн: на Волині сільський голова та підприємець провернули оборудку з уявними генераторами

28 Лютого 2024 23:31
Керівник обласної прокуратури повідомив одному із сільських голів Ковельського району про підозру у службовому підробленні та розтраті чужого майна у великих розмірах, вчиненій шляхом зловживання службовим становищем в умовах воєнного стану.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

За даними слідства, очільник громади у грудні 2023 року за результатами тендеру уклав із приватним підприємством договір про поставку генераторів.

Попри те, що товар навіть не було ввезено в Україну, посадовець підписав усі документи, які свідчили про його одержання, і на їх підставі суб'єкту господарювання було виплачено кошти з бюджету громади.

Читати ще: Оплачував фіктивні роботи: ексдиректора Волинського військового лісгоспу судять за розтрату 1,2 млн

Згодом вони із директором підприємства-постачальника, аби приховати оборудку, оформили ще і договір відповідального зберігання генераторів, яких насправді не було.

За процесуального керівництва Ковельської окружної прокуратури директору приватного підприємства також повідомлено про підозру у вчиненні цих злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus