USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У бюджеті Луцька не передбачили коштів на лікування новонароджених

17 Червня 2015 14:59
Коштів на лікування новонароджених у бюджеті міста не передбачили.

Про це під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 17 червня, повідомив головний лікар КЗ «Луцький клінічний пологовий будинок» Михайло Токарчук.

З його слів, колектив закладу систематично працює над залученням позабюджетних коштів до благодійної організації «Муніципальна лікарняна каса». Колектив закладу залучив протягом 2014 року позабюджетних коштів на суму 932,782 тисяч гривень. За ці позабюджетні кошти для потреб закладу закупили нову медичну апаратуру – 2 фетальні монітори, дефібрилятор, здійснили ремонт та повірку медичної апаратури, придбали розхідні матеріали для медичної апаратури, медикаменти та перев’язувальні матеріали, засоби для підтримання санітарно-епідемічного режиму, господарські товари, бланки медичні тощо.

До слова, інформацію про витрати позабюджетних коштів щомісяця до 5 числа висвітлюється на сайті закладу, а також в кожному структурному підрозділі.

Витрати на одного хворого за добу (ліжко-день) у стаціонарі та одне відвідування у жіночій консультації: медикаменти (стаціонар) становлять 9,25 гривень. Із них на медикаменти у жіночій консультації виділили 0,20 копійок; харчування (стаціонар) - 4,28 гривень; загальна вартість витрат на один ліжко-день - 350,00 гривень; вартість витрат на одні пологи для бюджету міста становить 4773,42 гривень.

Утім, як зазначив медик, витрати для лікування новонароджених бюджетом не передбачені.

«Нераціонального використання бюджетних коштів протягом 2014 року у закладі не допустили, що підтверджено результатами перевірки, проведеної контрольно-ревізійним управлінням. Всі працівники закладу своєчасно отримали заробітну плату, а також згідно з результатами економії фонду зарплати, весь молодший та інший персонал в кінці року отримали премії. Порушень в роботі закладу не виявили також згідно з результатами перевірок, проведених управлінням юстиції, органами з контролю охорони праці та техніки безпеки», - резюмував лікар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 17 Червня 2015 15:04
Боже, як же хочеться врізати з усієї "дурі" по пиці нашим державникам, які "заробляють" по 375 мільйонів в рік, або хоча б 5 хвилин потримати їх за горло.
аяяй Показати IP 17 Червня 2015 15:11
а що кримінальну справу закрили .коли декілька років назад Токарчука взяли на гарячому на хабарі!
лучанка Показати IP 17 Червня 2015 15:17
дитину може собі дозволити тільки багаті люди а не бюджетники все тільки для багатих .............
Анонім Показати IP 17 Червня 2015 15:28
"вартість витрат на одні пологи для бюджету міста становить 4773,42 гривень." - це щось нове. Ми теж народжували не так давно. За все платили самі, дають список-чоловік в аптеку все купив. Цікаво куди вони кладуть оті 4773 гривні в ліву чив праву кишеню??? Плюс гарну"подяку" поклали в кишеню лікарю, що приймав пологи і акушерці теж гарно віддячили, а за ними ще й черговий лікар прийшла, півгодини в палаті стирчла, все пеерймалась як нам- чи все гаразд., але зрозумівши що їй нічого не світить пішла в другу палату. Чула тільки, що й там переймалась здоровям мамочки і дитятка, певно теж чекала що в кишеню покладуть "подяку".
Бусінка до Анонім Показати IP 17 Червня 2015 16:36
А хто Вас просив, платити?! Ви ж самі давали, ніхто не вимагав. Я народжувала, то нікому, нічого не платила. При тому, що був кесеревий розтин. І за мною і дитиною доглядали на вищому рівні! Самі вчимо і потім пишим....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus