USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У бюджеті передбачили кошти для луцьких дітей, хворих на діабет

29 Січня 2014 22:15
Лучани, чиї діти хворі на діабет, щомісяця витрачають більше 2 тисяч гривень на витратні матеріали, хоч їх має безкоштовно забезпечувати держава.

Передбачити кошти на закупівлю витратних матеріалів, тест-смужок для неповнолітніх хворих на діабет, попросив депутат міської ради Роман Бондарук. Це прохання він озвучив у своєму запиті під час засідання 52 чергової сесії міської ради сьогодні, 29 січня.

Депутат повідомив, що до нього звернулися представники громадської організації «Інсулін». За їх підрахунками у місті живе 33 дитини, хворі на цукровий діабет. Щомісяця їх родини змушені витрачати більше 2 тисяч гривень на витратні матеріали, хоча їх мала б забезпечувати держава.

Депутати запит підтримали. Утім міський голова запевнив, що на виконання цієї державної програми, гроші в бюджеті міста на 2014 рік, вже передбачили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
альфа Показати IP 20 Березня 2014 11:05
хоч одне добре діло доведи до кінця!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus