USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Боголюбах школярки вчитимуться рукоділлю

10 Травня 2017 15:24
Новенькі швейні машинки отримали учениці Боголюбської школи, щоб на уроках трудового навчання набути навичок швейної майстерності та рукоділля. Проект ініціювали небайдужі батьки та вчителі, а реалізувати його вдалося спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» на умовах співфінансування, інформують у прес-службі Фонду.

Хтось робить перші стібки, та ось для Яни – це вже звична справа. Вправно володіти технікою дівчину навчила її бабуся. Разом створили чимало виробів. Відтоді це стало хобі дівчини.

Галина Шептицька, бабуся Яни каже, що внучка полюбляє шити, прикрашати вже готові вироби, тому з радістю передає своє вміння дівчинці. Захоплення Яни у школі розгледіли і вчителі, тож тепер вона представляє заклад на районних та обласних олімпіадах.


Проте в школі відсутній кабінет трудового навчання, тому здебільшого шкільний матеріал діти засвоюють теоретично. А, щоб пошити якийсь виріб, дівчата наперед займали чергу, бо за урок на двох стареньких машинках попрацювати встигало лише декілька людей. Через таку нестачу заняття часто відбувалися навіть під час канікул. Щоб вирішити цю проблеми ініціативні батьки та вчителі закладу вирішили звернутися по допомогу до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», аби придбати додаткові швейні машинки.


Керівник луцького районного представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Наталія Рубльова зазначає, що Боголюби є показовим у плані реалізації ефективних проектів. Придбання швейних машинок є черговим втіленим проектом у рамках співпраці громади та Фонду та поштовхом до нових звершень. Тепер активна громада хоче, аби на території села з’явилася спортивна зона для малечі, адже в здоровому тілі, здоровий дух.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus