USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Бразилії через бунт у в'язниці загинули понад пів сотні людей

30 Липня 2019 08:14
Щонайменше 52 людини загинули під час бунту в бразильській в'язниці, де протягом п'яти годин відбувалися зіткнення між двома бандами.

Про це повідомляє ВВС, посилаючись на дані офіційних осіб.

Як передають місцеві ЗМІ, члени банди з одного тюремного блоку вторглися в іншу частину в'язниці Альтаміра в штаті Пара.

За даними чиновників, в результаті зіткнень, що почалися близько сьомої ранку за місцевим часом і закінчилися близько полудня, 16 особам відтяли голови.

Також є інформація про підпал, у результаті якого задихнулися люди, і взяття в полон двох працівників в'язниці. За останніми даними, їх вже звільнили. Також місцеві ЗМІ повідомляють, що в'язниця в Альтамірі розрахована на 200 осіб, але в ній знаходилося 311 ув'язнених.

Як зазначає ВВС, насильство в бразильських в'язницях поширене явище. Країна займає третє місце у світі за кількістю ув'язнених, яка складає близько 700 тисяч осіб. Переповнені тюрми - поширена в країні проблема, як і конфлікти між бандами і зіткнення у в'язницях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus