USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Британії випробують на людях потенційну вакцину від коронавірусу

22 Квітня 2020 08:15
Вчені Оксфордського університету починаючи від 23 квітня розпочнуть клінічні випробування на людях вакцини від коронавірусу.

Про це пише британське видання Independent з посиланням на слова міністра охорони здоров’я Великої Британії Метта Хенкока, інформує УНІАН.

Міністр зазначив, що в довгостроковій перспективі вакцина – це найкращий спосіб перемогти коронавірус. Також він додав, що в розробку вакцини Британія вклала більше грошей, ніж будь-яка інша країна в світі. Тому не дивно, що дві провідних розробки відбуваються тут – в Оксфорді і Імперіалі.

Мет Хенкок уточнив, що вчені з Імперського коледжу Лондона отримали 22,5 млн фунтів на дослідження COVID-19, а Оксфорд – 20 млн фунтів на клінічні випробування, пов’язані з вакциною.

При цьому професор вакцинології в Оксфорді Сара Гілберт заявила: хоча на пошук ефективної вакцини потрібно до 18 місяців, вакцина, яку розробляє її команда, може бути готова до застосування вже у вересні 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Офісний клерк Показати IP 22 Квітня 2020 10:05
Тобто на емігрантах-добровольцях. А через півроку приїдуть до дому, як герої, і куплять квартиру в яровиці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus