USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У битві за Бахмут знищено найкращі підрозділи ПВК Вагнер, – ISW

7 Березня 2023 10:45
ПВК «Вагнер» у битві за Бахмут втратила найефективніші підрозділи. Бої за невеликі населені пункти на північ і на південь від Бахмута Донецької області виснажили підрозділи бойовиків «Вагнера».

Про це повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW).

На думку аналітиків, незабаром перед фінальною частиною боїв за взяття міста ключову роль знову можуть віддати штурмовим підрозділам ПВК.

Повідомляється, що засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин, мабуть, побоюється, що його сили витрачаються дарма саме таким чином. Раніше він заявляв, що якщо його бойовики не отримають необхідних боєприпасів та підкріплень, то всі зусилля щодо штурму Бахмута можуть бути марними.

Читати ще: Мета «Вагнера» під Бахмутом – виснажити українські сили, – WSJ

Раніше прикордонники показали, як ліквідували «вагнерівців» у Бахмуті. Інцидент стався днями, коли група російських військових найманців намагалася атакувати один із українських опорних пунктів на Бахмутському напрямку. Їх зупинили у ближньому бою. Втративши частину сил, ворог почав відходити.

«Аеророзвідка Нацгвардії вистежила втікачів, а прикордонники-мінометники знищили щонайменше сімох загарбників», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus