USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Троє діток залишилися без тата. Подробиці розправи у Нововолинську

25 Жовтня 2017 13:25
Від тяжких тілесних ушкоджень, отриманих під час бійки 19 жовтня, помер мешканець Нововолинська Юрій Дейнека.

Чоловікові було 30 років, - повідомляє РАДАР.

«Двоє діток залишилися без тата», - повідомила виданню читачка Катя.

Нагадаємо, злочин скоєно ввечері у Нововолинську поблизу магазину “Аміго” й відділення державної служби з надзвичайних ситуацій.

РАДАР подає без змін розповідь знайомої Юрія:

– Він був напідпитку, переходив дорогу біля “Аміго”. Чи він перейшов перед машиною, чи що, я не знаю, і за те його ніби били. Є свідки. Бачили, як його вдарили декілька разів, потім він упав і вдарився головою об бордюр.

Він пішов у лікарню. Там йому надали першу необхідну допомогу. Хотіли покласти у лікарню – він відмовився. А вже о 5-й годині ранку його привезли у комі.

Зробили операцію, але він не прийшов до тями і помер. Поховали його у понеділок біля тата у Камінь-Каширському районі.

У Юрія лишилося троє діток (у двох шлюбах).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
АНАТОЛЬ_ Показати IP 25 Жовтня 2017 14:02
Боженько ж ти мій! Нє, я в шоці, брати мої! З тими злочинцями треба вже шось робити! Так далі не можна, бо страх вже по тих вулицям ходити. Двоє діток, Боже ж ти мій!
Бо Показати IP 25 Жовтня 2017 14:05
татам і мамам , маючи діток, не фіг шлятись напідпитку де попало, вдома сидіть, діткам книжки читайте, чи в кіно -театри- парки-зопарки водіть діток своїх, виховуйте любіть і увагу приділяйте сім"ям. Бо оскотинились і дегрдадували вже всі до краю, а потім "дітки, дітки" А дітки дивлячись на таток і мамок потім теж так само напідпитку шлятись будуть, бо найбільше виховують власним прикладом. Ну а тепер давайте, заплюйтесь тут всі в праведному гніві на такий "цинізм".
ми люди чи нелюди Показати IP 25 Жовтня 2017 15:56
Жаль людини ... Сумно і боляче! Неначе люди подуріли... На планеті -Земля - кругом ПСИХУШКА !!!! Сатана панує людськими душами не на жарт!!! Ніякого співчуття, прощення, мудрості
Та до ми люди чи нелюди Показати IP 25 Жовтня 2017 16:24
люди, звичайно, будь-яка тварина привівши на світ потомство, тубується про те щоб дітям було добре, затишно, сито, безпечно і спокійно, аж поки вони не стануть на ноги. Це тільки в людей "дітки" змалечку бачать п"яні чи то пак напідпитку пики своїх батьків, чують запах перегару і спостерігають як тато й мама натхненно гризуть одне одного, це тільки люди гамселять одне оного до смерті і каліцтв, тільки люди крадуть,вбивають, гвалтують.
Анатоль_2 Показати IP 25 Жовтня 2017 16:33
Анатоль_ читай уважно,троэ діток. Йди випийзаспокійливого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus