USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Чорногорії через фальшиві гроші затримали водіїв українського туристичного автобуса

9 Липня 2021 08:59
Чорногорські прикордонники затримали двох українських водіїв туристичного автобуса через підозру, що один з них перевозив фальшиві гроші.

Речник МЗС Олег Ніколенко розповів, що чорногорські прикордонники затримали на кордоні з Албанією туристичний автобус із 34 українцями у зв’язку із підозрою, що один з водіїв перевозив фальшиві гроші, пише Українська правда.

За інформацією речника МЗС, посольство України оперативно звернулося до керівництва прикордонної служби Чорногорії з проханням про звільнення українців.

Дипломати також допомогли організувати альтернативну логістику.

«Згодом 32 українські туристи продовжили маршрут до Албанії на іншому автобусі. Водій та його напарник нині затримані. Поліція проводить розслідування», – зазначив Ніколенко.

Він запевнив, що консули надають затриманим необхідну консульську допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна прокуратура Показати IP 9 Липня 2021 10:17
І як це виявили? Коли водії їм намагались дати хабар? Бо зберігання підроблених грошових коштів не заборонене, лише спроба їх використати як засіб платежу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus