USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

У чотирьох луцьких КП діятимуть наглядові ради

29 Червня 2017 16:12
Депутати міськради затвердили критерії, відповідно до яких наглядові ради створять на найбільших комунальних підприємствах Луцька.

Як повідомив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, метою прийняття проекту рішення «Про критерії обов’язковості утворення наглядової ради в комунальних унітарних підприємствах» є забезпечення виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо управління об’єктами державної та комунальної власності».

У проекті рішення пропонують визначити, що наглядова рада обов’язково утворюється в комунальних унітарних підприємствах за наявної сукупності таких критеріїв: вартість активів згідно з даними його фінансової звітності за останній звітний рік перевищує 10 мільйонів гривень на рік; розмір статутного капіталу перевищує три мільйони гривень; кількість працівників становить 180 та більше осіб. Таким чином, під ці критерії підпадатимуть чотири найбільші комунальні підприємства міста – ДКП «Луцьктепло», «Луцькводоканал», «Луцьке підприємство електротранспорту» та «Луцькспецкомунтранс».

Отже, депутати ухвалили проект рішення про критерії обов’язковості утворення наглядової ради в комунальних унітарних підприємствах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus